Showrunner over de toekomst van dit fan-favoriete personage in 'Wednesday'

In een interview werden uitlatingen gedaan over een belangrijk personage in de fantasyserie.

Valeria Milić, 07-07-2023 11:23

De morbide Wednesday heeft weinig op met mensen. Het is met andere woorden niet gebruikelijk dat zij zich hecht aan anderen in de serie.
De rondwandelende hand Thing is strikt genomen geen mens, wellicht is dat een reden dat Wednesday zich makkelijker heeft gehecht. In een interview met Variety vertelde showrunner Al Gough meer over deze bijzondere assistent.

Originele Addams

Thing is een van de originele personages van striptekenaar Charles Addams en in die hoedanigheid een belangrijk lid van de Addams Family. In de serie wordt Thing 'gespeeld' door illusionist Victor Dorobantu. Hoewel hij was gestuurd door Gomez (Luis Guzmán) en Morticia (Catherine Zeta-Jones), ontwikkelden Thing en Wednesday een bijzondere band.

Het ligt dus voor de hand dat Thing terugkeert in het volgende seizoen. Eerder berichtten de showrunners Al Gough en Miles Millar aan TVLine dat de overige familieleden wat vaker in beeld komen in het nieuwste seizoen.

Gough zei het niet met zoveel woorden, maar Wednesdays bijzondere vriend hoort daar ook bij. "Hij wordt een Tiktoker in het nieuwe seizoen," grapte Gough tegen Variety. We zien immers dat Wednesday een nieuwe telefoon krijgt, en hoewel de showrunner het zeer waarschijnlijk niet letterlijk bedoelde, kunnen we er van uitgaan dat Thing weer van de partij is.

Kijk Wednesday op Netflix.
Lees meer over: Wednesday, Jenna Ortega, Emma Myers, Catherine Zeta Jones, Javier Guzman

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in