Het grootste mysterie van 'Wednesday': is de schurk van seizoen 2 al bekend?

Er bestaat een mogelijkheid dat we Wednesdays stalker al kennen.

Valeria Milić, 06-07-2023 07:16

Het monstersucces van Wednesday doet genoeg mensen uitkijken naar het vervolg. Aan het einde van het eerste seizoen zagen de kijkers al dat de nieuwste antagonist zich kenbaar maakte.
Wednesday (Jenna Ortega) krijgt per slot van rekening een teksbericht van een stalker. De vraag is natuurlijk of dit een nieuw personage betreft of dat de schurk al bekend is.

Sheriff Galpin

Sheriff Galpin (Jamie McShane) zal de Addams-telg zeker geen warm hart toedragen. Mede door Wednesday is zijn zoon Tyler gearresteerd, dus het kan best zijn dat hij haar om deze reden het leven zuur wil maken.

Lucas Walker

Verder is daar Lucas Walker (Iman Marson), die het meer dan eens met Wednesday aan de stok heeft gehad. Het is mogelijk dat hij haar ziet als degene die onrust heeft gebracht in Jericho. Daar is onder andere het beschadigen van Crackstone's standbeeld, en de vete tussen de familie Addams en de familie Gates. Het kan zijn dat hij haar weg wil hebben aangezien hij haar als permanente dreiging ervaart.

Vincent Thorpe

De derde kandidaat is tot dusver niet te zien geweest in de serie. Het gaat hier over Vincent Thorpe, Xavier Thorpes (Percy Hynes White) vader. Hij is paranormaal begaafd en is altijd op tournee als medium. Uit seizoen 1 weten we al dat de band tussen Xavier en zijn vader niet zo goed is.

Hij oefende druk op zijn zoon uit om ook beroepsmedium te worden, verscheen niet op ouderdag en Xaviers therapie wordt vooral gezien als een risico op slechte publiciteit. Naast het feit dat Wednesday ervoor zorgde dat Xavier gearresteerd werd, kan haar gewoonte om schoolgeheimen boven tafel te krijgen verkeerd zijn gevallen bij Thorpe. Als ex-student van Nevermore is het goed mogelijk dat hij een en ander te verbergen heeft, en Wednesday uit de weg ruimen is een manier om zijn geheimen te bewaren.

Kijk Wednesday op Netflix.
Lees meer over: Wednesday, Jenna Ortega, Emma Myers, Catherine Zeta Jones, Javier Guzman

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in