search
'Good Omens' seizoen 3: Eerste details al bekendgemaakt door Showrunner Neil Gaiman
Series / Nieuws

'Good Omens' seizoen 3: Eerste details al bekendgemaakt door Showrunner Neil Gaiman

Nog voor het tweede seizoen uitkomt geeft Neil Gaiman alvast wat teasers over seizoen drie.

Een boek uit 1990 van Terry Pratchett wordt een serie op Prime Video, krijgt een tweede seizoen na een succesvol eerste seizoen, en nu komt showrunner Neil Gaiman met spannende nieuwe ideeën voor een derde seizoen.

De fantasievolle serie over de engel Aziraphale en de demoon Crowley, gespeeld door respectievelijk Michael Sheen en David Tennant, zal volgens Gaiman dieper induiken op de wereld tussen de hemel en de hel.

Konden niet van 1 naar 3


Gaiman vertelt: "Omdat er een hypothetisch derde seizoen bestaat, is er een verhaal daar, en ik heb het gevoel dat we daar niet direct heen konden vanaf het eerste seizoen. "Ik wist wat er op het spel stond en binnen welke kaders gewerkt moest worden."

Het eerste seizoen behandelde grotendeels de gebeurtenissen uit het boek van Pratchett, waardoor Gaiman met nieuwe ideeën moest komen voor het tweede seizoen. In seizoen drie zal het duo weer te maken krijgen met de demonen uit het eerste seizoen.

Minder aards, meer spiritueel


Het langverwachte tweede seizoen zag meerdere personages die mensen of mensachtigen speelden in het eerste seizoen niet terugkeren. De nadruk zal ook in seizoen 3 meer gaan liggen op het toevoegen van de wat meer spirituele personages.Kijk alle afleveringen van Good Omens op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen