search
'The Walking Dead'-franchise stelt dit personage langzaam maar zeker weer centraal
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-franchise stelt dit personage langzaam maar zeker weer centraal

De diverse spin-offs in de wereld van 'The Walking Dead' wijzen in deze richting.

Nu het einde van de Fear the Walking Dead nadert is er een connectie gemaakt tussen de CRM (Civic Republic Military) en PADRE. Hiermee wordt een van de belangrijke vragen uit de originele serie nogmaals belicht. Het betreft uiteraard het doel van de CRM en hoe dit vorm krijgt.

Morgan Jones (Lennie James) is niet alleen de protagonist van deze spin-off, ook gaat hij op zoek naar Rick (Andrew Lincoln). Het is mogelijk dat iets dergelijks ook in de andere spin-offs te zien zal zijn. Door het opbouwen van de CRM en de zoektocht naar Rick zal de franchise zich uiteindelijk weer op hem richten.

Straktrekken verhaal


Momenteel is The Walking Dead: Dead City te bekijken. Hier komen in de toekomst The Walking Dead: Daryl Dixon en The Walking Dead: Summit nog bij. Deze laatste serie richt zich specifiek op Rick en Michonne (Danai Gurira) en hoe het hen vergaan is.

Gezien zijn belofte aan Judith (Cailey Fleming) is het goed mogelijk dat ook Daryl (Norman Reedus) de sheriff terug wil vinden. Doordat diverse hoofdpersonages binnen de wereld van The Walking Dead afzonderlijk naar Rick op zoek gaan trek je het verhaal op die manier weer strak. Door Rick opnieuw centraal te stellen zullen op langere termijn de vragen omtrent de CRM tot een bevredigend antwoord leiden.

Het eerste seizoen van The Walking Dead: Summit heeft zes afleveringen en wordt in 2024 op de Amerikaanse zender AMC verwacht.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen