search
Prime Video's 'Good Omens' seizoen 2: Een buitengewone vriendschap keert terug
Series / Nieuws

Prime Video's 'Good Omens' seizoen 2: Een buitengewone vriendschap keert terug

Het tweede seizoen met een opmerkelijke vriendschap staat op het punt van beginnen.

Aan het eind van deze maand komt het langverwachte tweede seizoen van Good Omens. Eerder bracht Prime Video ter promotie van het nieuwe seizoen een mysterieuze poster uit, en de promotiecampagne blijft maar doorgaan met nóg meer nieuws.

De grafische kunstenaars van de Good Omens-productie hebben niet stilgezeten. Wederom komen ze met een nieuwe poster in de door hen zelf beschreven renaissancestijl, met hoofdrolspelers Michael Sheen en David Tennant op de voorgrond.

Opmerkelijk duo


Het was voor fans lang wachten op het tweede seizoen Good Omens van The Sandman-maker Neil Gaiman. De nieuwe poster gaat gepaard met een omschrijving van seizoen twee:

"Deze fantasy-serie ziet de pietluttige engel Aziraphale samen met de losbandige demoon Crowley samenkomen om een zeer opmerkelijk duo te vormen. "Ze zijn beiden erg gehecht geraakt aan het leven op aarde en vormen een alliantie om de naderende apocalypse te voorkomen."

Uitbreiding van het bronmateriaal


Het tweede seizoen zal wat dieper ingaan op de vriendschap tussen Aziraphale en Crowley en wijkt daarin wat meer af van het bronmateriaal. Zowel Sheen als Tennant hebben met erg veel plezier aan het tweede seizoen gewerkt.Kijk vanaf 28 juli het tweede seizoen van Good Omens. Tot die tijd kijk je alle afleveringen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen