search
'Good Omens' seizoen 2: ontdek de nieuwste engel en demon in de nieuwste clips
Series / Video/clip/featurette

'Good Omens' seizoen 2: ontdek de nieuwste engel en demon in de nieuwste clips

Op Twitter kun je kennismaken met twee bewoners uit het hiernamaals.

Over een aantal weken gaat het tweede seizoen van Good Omens van start. Naast de vertrouwde personages ontmoeten we natuurlijk ook een aantal nieuwe figuren.

Op het Twitter-account van de komedieserie zijn nu twee nieuwe clips geplaatst. Het gaat hier om de engel Muriel (Quelin Sepulveda) en de demon Shax (Miranda Richardson). Beiden zijn naar de aarde gestuurd omdat in het hiernamaals niet alles even goed blijkt te gaan.

Hogere sferen en lagere regionen


Muriel zagen we al even voorbijkomen in de trailer wanneer deze bij Aziraphale (Martin Sheen) aanklopt. Zij is gekleed als politieagent omdat zij enkele zaken uit moet zoeken in opdracht van hogerhand.Crowley (David Tennant) krijgt op zijn beurt bezoek van de demon Shax. Zij is Crowley's vervanger in de duistere spelonken nu hij de hel heeft verruild voor de aarde. Ook Shax weet te melden dat er onrust is in de hogere sferen, iets waarvan de lagere regionen zich maar al te goed bewust zijn."Het nieuwste seizoen is een origineel verhaal geschreven door Neil Gaiman en John Fennimore. Good Omens seizoen 2 is vanaf 28 juli op Prime Video te bekijken.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen