search
Kevin Costner krijgt niet betaald voor 'Yellowstone' seizoen 5
Series / Nieuws

Kevin Costner krijgt niet betaald voor 'Yellowstone' seizoen 5

Het einde van de serie is dan misschien wel aangekondigd, maar het drama rondom 'Yellowstone' seizoen 5 gaat gewoon verder...

De situatie rond de resterende afleveringen van het vijfde seizoen van Yellowstone is nog net iets gecompliceerder geworden. Kevin Costner beweert namelijk dat hij niet langer onder contract staat voor de serie.

Volgens Costner (John Dutton) staat hij niet langer onder contract voor de Paramount Network-serie, waardoor zijn toekomst met het drama onzeker is. Volgens Insider verklaarde de acteur in gerechtelijke documenten met betrekking tot zijn scheiding van zijn tweede vrouw Christine Baumgartner dat hij dit jaar geen geld verwacht voor zijn werk aan de serie.

Geen deelnamegeld verschuldigd


"Ik verdien in 2023 substantieel minder dan in 2022. Dit komt omdat ik niet langer onder contract sta voor Yellowstone, de belangrijkste bron van mijn inkomsten vorig jaar", staat in het document. "Nu zal elke vergoeding die ik verdien van Yellowstone alleen voortkomen uit mijn back-end contractuele participatierechten, welke bedragen niet vastliggen".

"Uit het meest recente rapport van de producent voor Yellowstone blijkt dat ik nu geen deelnamegeld verschuldigd ben", vervolgde de verklaring. De sage van seizoen 5 van Yellowstone is bijna net zo dramatisch als de serie zelf. Het seizoen nam in januari een tussenstop en destijds kondigde Paramount Network aan dat de serie zou terugkeren voor de tweede helft van het seizoen in de zomer van 2023.

Productie nog niet begonnen


Vervolgens gaven rapporten aan dat Costner de serie na seizoen 5 zou verlaten, vanwege onenigheid achter de schermen. Later werd aangekondigd dat Yellowstone officieel zou eindigen na seizoen 5, met een nieuwe spin-off-serie op komst.



Momenteel is seizoen 5 van Yellowstone nog niet voltooid. Aanvankelijk was dus aangekondigd dat de tweede helft van het seizoen ergens deze zomer zou worden uitgezonden, maar de productie van nieuwe afleveringen is nog niet eens begonnen. Bekijk Yellowstone op SkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen