Een reboot van 'The Vampire Diaries'? Niet volgens hoofdrolspeler Paul Wesley

Paul Wesley zit absoluut niet te wachten op een kans om de rol van Stefan opnieuw te spelen.

Nina Beerendonk, 09-07-2023 15:29

Veel fans van de serie The Vampire Diaries zien een reboot met de originele acteurs wel zitten, maar helaas lijkt het er niet op dat dit gaat gebeuren. Acteur Paul Wesley (Stefan Salvatore) heeft hier namelijk helemaal geen zin in.
In een recent interview met InStyle onthulde de acteur dat hij niet alleen de geliefde vampier niet mist, maar dat hij nooit meer een andere vampier zal spelen. Ook niet in een The Vampire Diaries-gerelateerd project, zoals een reboot.

Eentonig

"Ik mis niet niets aan het spelen van hem, en dat bedoel ik niet negatief. Acht jaar is een lange tijd, en ik ben zo blij om dat te laten rusten. Acht seizoenen", zei de acteur. "Omdat de serie zo lang duurde, om te voorkomen dat het elk seizoen eentonig zou worden, had hij een soort andere boog".

"Op een gegeven moment was hij puur slecht, en hij begon als de good guy en eindigde als de good guy. Maar ik hield van de uitdaging om te proberen het personage fris te houden", vervolgde Wesley. Het opnieuw spelen van Stefan zou dus waarschijnlijk te eentonig worden voor de acteur.

Einde van de franchise

Afgelopen zomer eindigde de derde serie in het The Vampire Diaries-universum. Legacies stopte na vier seizoenen op The CW en dat betekende waarschijnlijk het einde voor de franchise, vanwege grote veranderingen op het netwerk.


Bekijk The Vampire Diaries op Prime Video of HBO Max.
Lees meer over: The Vampire Diaries, Paul Wesley, Ian Somerhalder, Nina Dobrev, HBO, HBO Max, Max, Amazon, Prime Video, Reboot

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in