Dit 'The Walking Dead'-personage had net zo goed meteen opgegeten kunnen worden door Walkers

Alle fans hoopten stiekem dat dit personage snel dood ging.

Adrienne Koolen, 09-07-2023 18:01

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het universum vanThe Walking Dead heeft zich in de afgelopen 12 jaar heel wat uitgebreid. Dit betekent echter ook dat er een paar personages waren die zo irritant waren dat fans hoopten dat een Walker ze op zou eten.
Heel veel personages waren heel erg belangrijk voor de fans, zoals Rick Grimes (Andrew Lincoln, Daryl Dixon (Norman Reedus en Maggie (Lauren Cohan).

Het meest irritante personage

Helaas waren er ook een paar personages die ongelofelijk irritant waren. Eén zo’n verschrikkelijk personage was de broer van Daryl Dixon, Merle Dixon.


Als eerste was hij een hele slechte broer voor Daryl. Daarnaast was hij een racistische vrouwenhater die ongelooflijk egoïstisch en meedogenloos was. Hij hield met niemand rekening en zou de hele groep gesaboteerd hebben, als Rick niet ingegrepen had.

Het personage, niet de acteur

De haat naar het personage heeft echter helemaal niets met de acteur te maken. Michael Rooker heeft de rol namelijk fantastisch gespeeld.

Bekijk hieronder een interview met Michael Rooker en stream The Walking Dead op Netflix.

Lees meer over: Fear the Walking Dead, Ruben Blades, Kim Dickens, Colman Domingo, Danay Garcia, Jenna Elfman, Karen David

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader