search
Bekijk de eerste aflevering van 'The Walking Dead: Dead City' nu gratis online!
Series / Nieuws

Bekijk de eerste aflevering van 'The Walking Dead: Dead City' nu gratis online!

Goed nieuws: je kunt nu de eerste aflevering van The Walking Dead: Dead City gratis online bekijken!

AMC heeft de eerste aflevering van de The Walking Dead spin-off Dead City online gedeeld. Het is nu dus mogelijk om de aflevering gratis via het The Walking Dead YouTube-kanaal te kijken.

The Walking Dead: Dead City begon bijna een maand geleden op AMC, maar voor Nederlanders is de serie niet beschikbaar tenzij je een VPN gebruikt. Leuk daarom dat de eerste aflevering nu gratis online staat.

The Walking Dead: Dead City op YouTube


Momenteel zijn er al vier afleveringen uit van het eerste seizoen van Dead City, met nog slechts twee afleveringen in het verschiet. De eerste aflevering, Old Acquaintances, is hieronder te bekijken.

The Walking Dead: Dead City gaat over Negan en Maggie, bekend natuurlijk van de originele The Walking Dead-serie, die de door Walkers overlopen stad New York bezoeken. En dat lijkt niet goed af te lopen...



Toekomst The Walking Dead


Naast Dead City wordt er momenteel ook aan een Daryl Dixon spin-off gewerkt, evenals een spin-off met Rick en Michonne in de hoofdrol. Beide series moeten later dit jaar nog verschijnen.

Het is nog onduidelijk wanneer Dead City beschikbaar zal zijn op een streamingdienst in Nederland, maar dit zal zonder twijfel vroeg of laat gebeuren. The Walking Dead, bijvoorbeeld, is in zijn geheel te zien op Disney Plus.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen