search
Dit onopgemerkte detail in 'The Walking Dead: Dead City' verandert de hele serie
Series / Nieuws

Dit onopgemerkte detail in 'The Walking Dead: Dead City' verandert de hele serie

Maggie roept heel veel vragen op met haar uitleg waar niks van waar blijkt te zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead: Dead City heeft belangrijke informatie heel subtiel verstopt in een gemakkelijk te missen detail. Deze informatie verandert echter wel alles.

Maggie en Negan kennen elkaar al jaren, maar zijn vervreemd geraakt na het einde van The Walking Dead. In The Walking Dead: Dead City wordt het duo weer herenigd doordat Maggie's gemeenschap werd overvallen door de Kroaat.

Wat is de waarheid?


Het fluitsignaal dat bij deze overval gebruikt werd, verraadde echter de vroegere relatie met Negan. Maggie zocht hem dan ook op om kennis op te doen, maar haar verhaal klopt niet helemaal.

De graanopslag van Maggie’s gemeenschap roept grote vragen op. Ze vertelde namelijk aan Negan hoe de Kroaat al hun graan had gestolen en over een maand terug zou zijn voor meer.

Een grote leugen


Ginny komt er echter achter dat de hele graansilo vol zit en ze krijgt zelfs een sneetje brood. Er zijn dus geen tekenen van graantekort, wat apart is als net al het graan gestolen is.

Bovendien zou de gemeenschap geen nieuwe broden bakken, als er geëist was dat ze over een maand weer al hun graan moesten overhandigen.

Bekijk hieronder de trailer en stream The Walking Dead: Dead City op AMC.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen