search
Deze 3 gloednieuwe films gaan door het dak bij Netflix
Films / Featured

Deze 3 gloednieuwe films gaan door het dak bij Netflix

Twee klunzige parfumdieven, een goed uitgewerkte romkom, en een nieuwe kijk op Wham!.

Voor de thuisblijvers onder ons, of juist voor de reizigers met lange vluchten om te overbruggen, zijn er weer enkele sterke films uitgekomen deze week via de Nederlandse streamingdiensten. Check hieronder de meningen van de recensenten van FilmTotaal en besluit welke film jij op gaat zetten straks.

CASH | Netflix



Deze komediefilm over twee Franse parfumdieven weet een strak verhaal te vertellen, maar de personages blijven altijd redelijk oppervlakkig volgens Terence Shea. Gelukkig hoeft dat geen afbreuk te doen aan de grappige loop der zaken, waarbij de criminelen in de penarie belanden.

Shea gaf de komedie 3.5 ster en vertelde: "'CASH' is nergens lachen, gieren, brullen maar er is geen twijfel over dat het geen serieuze misdaadfilm is. De toon doet sterk denken aan 'Breaking Bad', wat nog eens wordt benadrukt door enkele beelden die precies zijn zoals in die serie."

Lees de rest van de recensie.

Romance in Style | Netflix



Femke van Kooten was zeer te spreken over de goed uitgewerkte romkom, waar een sterk script en hilarische personages een vermakelijk inkijkje geven in de modewereld. Daarom gaf zij de romkom 4 sterren.

Ze deelde: "De vele vinden-ze-elkaar-nou-leuk-of-niet-scènes die een romantische komedie van nature bevat blijven vermakelijk door de geestige uitdrukkingen van iedereen om het duo heen. Het script is even wennen, maar weet wel veel te vertellen in de korte anderhalf uur die de film duurt."

Lees de rest van de recensie.

Wham! | Netflix



Het wereldberoemde popduo krijgt een eigen biopic, die lieflijk langs al hun successen navigeert. Een leuke introductie in de muziek van Wham! voor nieuwe generaties, vond Arjan Welles, maar eigenlijk niet veel speciaals als het je om meer te doen is. Het resultaat: 3 sterren.

Welles was van mening: "Het toepasselijk getitelde 'Wham!' is een heerlijke trip over de wegen van nostalgie - voor hen die het actief hebben beleefd - maar is als documentaire qua vorm een kleffe hap. Filmmaker Chris Smith werkt de carrière van het duo in rap tempo af en doet dit aan de hand van denkbeeldige plakboeken."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen