search

Ons nieuws van dinsdag 11 juli 2023

'Star Wars' brengt terugblik op het verhaal van Ahsoka uit
Series / Nieuws

'Star Wars' brengt terugblik op het verhaal van Ahsoka uit

In aanloop naar de aankomende Star Wars-serie Ahsoka heeft de franchise een terugblik voor het personage uitgebracht.

Ahsoka is een zeer geliefd Star Wars-personage dat volgende maand eindelijk haar eigen serie krijgt. Nog niet bekend met haar verhaal? Check de onderstaande video!

Ahsoka verscheen voor het eerst als animatiepersonage in de tv-serie Star Wars: The Clone Wars, waarin ze al snel een cruciaal personage werd. Daarna verscheen ze nog in meerdere vormen van Star Wars-content, en ze is voorlopig nog niet klaar.

Ahsoka in nieuwe Star Wars-serie


Haar live-actie debuut maakte Ahsoka, gespeeld door Rosario Dawson, in seizoen 2 van The Mandalorian. Dat viel goed in de smaak, waardoor ze nu een eigen serie krijgt. Die verschijnt volgende maand al.

Ahsoka vertelt het verhaal van het geliefde personage in dezelfde tijdlijn als waarin The Mandalorian zich afspeelt. Maar er gaat zoveel vooraf aan deze periode, en het is allemaal geschiedenis die je eigenlijk niet mag missen voordat Ahsoka kijkt.



Toekomst van Star Wars


Ahsoka is dus de eerstvolgende Star Wars-serie die verschijnt op Disney Plus. Maar, zoals je kunt verwachten, is het voorlopig nog niet de laatste. Momenteel wordt gewerkt aan seizoen 2 van Andor, terwijl ook The Mandalorian seizoen 4 al in productie is.

Daarnaast wordt er stilletjes nog gewerkt aan meerdere Star Wars-films, hoewel we daar momenteel nog weinig over weten.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Rainn Wilson speelde die gekke 'Dwight' uit 'The Office US', maar was ook op zijn hoogtepunt helemaal niet gelukkig
Series / Nieuws

Rainn Wilson speelde die gekke 'Dwight' uit 'The Office US', maar was ook op zijn hoogtepunt helemaal niet gelukkig

Rainn Wilson had het lange tijd moeilijk met zijn positie als tv-acteur.

Rainn Wilson is ontzettend populair geworden in zijn rol als Dwight in het zeer goed bekeken The Office US. Toch was Wilson lange tijd zelf zeer ontevreden.

Wilson werd op slag beroemd door zijn rol als Dwight Schrute en kreeg vele fans die genoten van zijn acteerwerk. Voor Wilson was dat echter niet genoeg. Hij gaf aan dat hij al snel vond dat hij meer verdiende. In financiële zin, maar ook als acteur.

Miljoenen


Wilson hierover: "Toen ik in The Office zat, was ik een aantal jaren vooral ongelukkig omdat het voor mij niet genoeg was. Ik verdiende er honderdduizenden dollars, maar ik wilde er miljoenen".

"Ik was een tv-ster, maar ik wilde een filmster worden. Het was nooit genoeg. Ik dacht: 'Waarom ben ik geen filmster? Waarom ben ik niet de volgende Jack Black of de volgende Will Ferrell? Hoe komt het dat ik geen filmcarrière heb?'".


Genieten


Wilson geeft aan deze gedachten inmiddels wel te zijn kwijtgeraakt en dat hij nu gelukkig toch ook kan genieten van zijn toch behoorlijk succesvolle tv-en filmcarrière.

Kijk de serie hier op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ncuti Gatwa's unieke Doctor zorgde voor problemen op 'Doctor Who'-set
Series / Nieuws

Ncuti Gatwa's unieke Doctor zorgde voor problemen op 'Doctor Who'-set

Gatwa's Doctor is heel erg uniek en dat zorgde voor wat problemen op de set.

Ncuti gatwa beschrijft zijn nieuwe 15e Doctor in Doctor Who en onthult dat zijn personage heel anders is dan de voorgaande Doctors. De crew had zelfs moeite om hem bij te houden tijdens het filmen.

In mei 2022 werd Gatwa officieel gecast als volgende incarnatie van de Doctor. Dit najaar zal zijn seizoen eindelijk te zien zijn, maar er zijn nog heel veel mysteries rond zijn Doctor.

Een verrassing


Voorafgaand aan zijn Doctor Who-debuut verrast Gatwa tijdens een interview met Rolling Stone zijn fans met een beschrijving van zijn Doctor. Hij vertelde dat zijn Doctor heel anders is dan de andere incarnaties.



Zijn Doctor is namelijk "emotioneel kwetsbaar. Hij verbergt het met humor, maar hij is eenzaam". Daarnaast is hij ook heel erg "energiek".

Moeilijk


Dit zorgde ervoor dat de cameraman moeite had om Gatwa bij te houden tijdens het filmen.

Bekijk hieronder een interview met Ncuti Gatwa en stream Doctor Who op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Terugkeer van 'The Inbetweeners' bijzonder 'eng': "dan weten ze hoe oud ik word"
Series / Nieuws

Terugkeer van 'The Inbetweeners' bijzonder 'eng': "dan weten ze hoe oud ik word"

De fans en cast hopen op een revival, maar één acteur heeft hier grote twijfels bij.

Fans zijn al heel erg lang bezig om de cast van The Inbetweeners bij elkaar te krijgen voor een revival. Er is echter één acteur die hier grote twijfels bij heeft en het liever niet wil.

De hoofdrol van Jay in The Inbetweeners werd gespeeld door James Buckley. Jay stond bekend om zijn sterke verhalen en seksuele streken die hij maar al te graag deelde met zijn vrienden, Simon (Joe Thomas), Will (Simon Bird) en Neil (Blake Harrison).

Ideeën voor een revival


Buckley werkt nu al een tijdje niet meer als acteur en heeft zijn vorige baan verruild voor YouTuber. Hij is ook de enige die grote twijfels heeft bij een revival.

Volgens hem zou het "triest en griezelig" zijn, want "dan weten ze hoe oud ik word". De acteurs zijn nu namelijk bijna allemaal tussen de 35 en 40 jaar, wat een groot verschil is met toen ze de serie voor het eerst deden op 19-jarige leeftijd.

Fijne herinneringen


De twijfels van Buckley hebben echter niks met zijn co-stars te maken, aangezien hij aan heeft gegeven dat het zijn "vrienden" zijn en hij het "heerlijk [vindt] om bij ze te zijn".

Bekijk hieronder een interview met James Buckley en stream The Inbetweeners op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze acteur voelde zich "voornamelijk ongelukkig" tijdens zijn tijd bij 'The Office'
Series / Interview

Deze acteur voelde zich "voornamelijk ongelukkig" tijdens zijn tijd bij 'The Office'

Dwight Schrute was niet altijd om te genieten in 'The Office', maar nu bleek de acteur zelf ook niet zo gelukkig te zijn.

Rainn Wilson, bekend van zijn rol als Dwight Schrute in The Office voelde zich "bijna altijd ongelukkig" tijdens alle opnames van de komedieserie.

Wilson was een van de hoofdpersonages in de serie en heeft voor talloze gedenkwaardige scènes gezorgd. Hij werd zelfs driemaal genomineerd voor een Emmy Award voor zijn rol in 2007, 2008 en 2009.

Ongelukkig


Onlangs was Wilson te gast bij Club Random om zijn nieuwe boek Soul Bloom: Why We Need a Spiritual Revolution te promoten. Bekijk de video hieronder.



Maar in de video bespreekt de acteur ook zijn tijd bij The Office en hij deelt openhartig waarom hij zich vooral ongelukkig voelde als onderdeel van de serie.

Niet genoeg


Zo geeft hij aan dat hij eigenlijk liever een echte filmster was geworden in plaats van een tv-acteur. Hij wilde graag de miljoenen verdienen die gepaard gaan met het leven van een filmster.

Bekijk hieronder zijn uitspraak waarin hij uitlegt waarom hij het gevoel had dat zijn succes bij The Office "niet genoeg was".

In retrospect


"Toen ik in The Office zat, was ik jarenlang voornamelijk ongelukkig, omdat het nooit goed genoeg was," begon Wilson. " Ik verdiende honderdduizenden dollars, maar ik wilde miljoenen verdienen. Ik wilde een filmster zijn, geen tv-ster. Het was nooit genoeg."

Hij vervolgde: "Maar nu besef ik, nu ik erop terugkijk, dat ik deel uitmaakte van een geweldige serie. Ik was elk jaar genomineerd voor een Emmy, verdiende goed geld en werkte met ongelooflijke mensen zoals Steve Carell, Jenna Fischer en John Krasinski, en getalenteerde schrijvers en regisseurs zoals Paul Feig."

En: "Het was een van de meest geliefde tv-series, maar destijds kon ik er niet van genieten. Ik vroeg me af: waarom ben ik geen filmster? Waarom ben ik niet de volgende Jack Black of Will Ferrell? Waarom heb ik geen filmcarrière? Waarom heb ik geen ontwikkelingscontract?"



Bekijk alle afleveringen van The Office op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie HBO Max-serie 'The Idol'
Recensie

Recensie HBO Max-serie 'The Idol'

Alle glitter, glamour, popmuziek, danspasjes en seks weten deze serie niet te redden.

Regie: Sam Levinson | Cast: Lily-Rose Depp (Jocelyn), Abel Tesfaye (Tedros), Suzanna Son (Chloe), Troye Sivan (Xander), Jane Adams (Nikki Katz), e.a. | Afleveringen: 5 | Speelduur: 45-65 minuten | Jaar: 2023

Er is online veel te doen over The Idol, de nieuwe serie van Sam Levinson (Euphoria) en Abel 'The Weeknd' Tesfaye. Veel kritiek kwam al voor het verschijnen van de eerste aflevering, wat de vraag oproept of dat iets zegt over de productie of de inhoud. Want zodra het gaat over een popster (en de behandeling daarvan), heeft het internet zijn mening direct paraat.

Zangeres Jocelyn is de Britney Spears van haar generatie, al zijn er genoeg parallellen te trekken met andere vrouwelijke popsterren. De eerste aflevering geeft dit personage een ijzersterke introductie: in een paar minuten gaat Jocelyn alle emoties af, terwijl ze professioneel door blijft werken tijdens een fotosessie. Alles lijkt goed te gaan, tot een pr-nachtmerrie ervoor zorgt dat ze naar een ontsnapping zoekt. In een bezwete nachtclub komt ze de eigenaar Tedros tegen, waarna haar leven ontspoort.

De serie is gepeperd met meer van deze korte maar erg impactrijke scènes die naar meer doen verlangen. Het voornaamste voorbeeld hiervan zit in de tweede aflevering, wanneer Jocelyn na een lange dag vol emotionele inzinkingen als gevolg van een mislukte muziekvideo-opname door haar benen zakt. Terwijl ze bijna chirurgisch haar hoge zilveren hakken verwijdert, worden haar vermoeidheid en onmacht in beeld gebracht met haar bebloede en beblaarde voeten.

Dergelijke extreme reminders dat Jocelyn maar een mens is komen vaker langs. Door het contrast met de glamour van haar popsterrenbestaan slaan deze momenten in als een bom. Met deze reflectie op de keerzijde van het popsterrenbestaan is de serie op haar best. Helaas wordt dit positieve punt ondergesneeuwd door tal van negatieve punten.

Allereerst is er de onvermijdelijke stoorzender Tedros, wiens karakter ongeveer net zo aantrekkelijk is als zijn rattenstaartje. Hierdoor is de 'hypnotiserende allure' van deze sekteleider dusdanig ongeloofwaardig dat de basis van dit personage al vanaf de eerste minuut verzakt. Ook de middelmatige acteerprestatie van Abel Tesfaye zal bij de kijker niet veel meer opwekken dan medelijden en frustratie.

Hoewel Tedros wordt geïntroduceerd als het duiveltje op Jocelyns schouder, groeit hij vrij snel uit tot het middelpunt van de serie. Daardoor kan niemand meer om hem heen en is het verplicht kijken naar steeds matiger acteerwerk. Pas in de laatste aflevering wordt Jocelyn weer als centraal personage opgevoerd. In een laatste poging de serie te redden wordt daarin nog een laatste ongeïnspireerde plottwist erin gegooid, maar na de uiterst middelmatige verhaalopbouw voelt deze minder als revanche voor Jocelyn en meer als een harde trap na.

Misschien wel het meest spijtige is dat deze serie had van alles had kunnen zeggen, maar dat steeds niet doet. Megapopsterren, vooral degenen die begonnen als kindsterren, komen keer op keer in het nieuws vanwege hun verslechterende mentale staat. De media staan niet aan hun kant, paparazzi laten ze niet met rust en op sociale media voelt het alsof ze elke seconde van de dag 'aan' moeten staan. In plaats van deze gruwelijke behandeling aan te kaarten, wordt Jocelyns houding volledig bij haarzelf gelegd.

Of eigenlijk bij haar trauma als gevolg van het recent verliezen van haar moeder. The Idol vervalt daarmee in traumaporno: de serie neemt rijkelijk de rafelrandjes van Jocelyns trauma, maar weigert er anders mee te doen dan ze uit te stallen. Dit alles wordt afgewisseld met een overmaat aan ongemakkelijke seksscènes die voornamelijk voelen als de wens van Tesfaye.

Elke reflectie op het gedrag van Jocelyn (en vooral waar dat vandaan komt) blijft afwezig. Daardoor voelt het verhaal vlak en wordt elke kans gemist om enige complexiteit aan te brengen. Doodzonde, want doordat niets is gestroomlijnd voelt alles nóg chaotischer aan. The Idol had zo veel meer kunnen brengen, als men maar niet zo klakkeloos met het plot was omgegaan.

★★☆☆☆

The Idol is te zien bij HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een week in het Italiaanse hotel uit 'The White Lotus' kost je een rib uit het lijf
Series / Nieuws

Een week in het Italiaanse hotel uit 'The White Lotus' kost je een rib uit het lijf

Als jij er zo bij wil liggen als de sterrencast uit de serie moet je flink de portemonnee trekken.

In HBO's The White Lotus werd de kijker meegenomen naar de meest luxueuze plaatsen om te overnachten. Seizoen twee vond plaats in het idyllische Sicilië, in een hotel dat voor Jan Modaal onbetaalbaar blijkt te zijn.

Een ding wat zeker is; het San Domenico Palace hotel staat voor kwaliteit. Het vijfsterren restaurant, in een prachtige locatie met uitzicht op het strand, is werkelijk een waar paradijs. Maar wel voor de hoofdprijs.

Het was even zoeken


Regisseur Mike White heeft voor seizoen twee maar liefst dertig verschillende hotels bezocht, van het zuiden van Frankrijk tot het zuiden van Italië, en kwam dus uiteindelijk uit bij hotel San Domenico Palace.

Het was in de 14e eeuw nog een klooster en werd in 1896 geopend als hotel. Gelukkig had White de creditcard van HBO bij zich, want van de prijzen sla je steil achterover. Wij hebben uitgezocht wat je ongeveer kwijt bent voor een bezoek.

Is het al die poen waard?


In San Domenico Palace zijn er verschillende accommodaties. Voor de meest basale kamer betaal je €3.706 per nacht en voor de allerduurste 'Royal Prinses Cecilie' suite ben je €8.233 per nacht kwijt. Gelukkig is ontbijt wel inbegrepen.



Daar komt nog eens bovenop dat je minimaal vier overnachtingen moet boeken, dus reken maar op een prijs tussen de €14.824 en €32.930 voor een bezoekje. Of kijk in plaats daarvan gewoon nog eens alle afleveringen van The White Lotus op HBO Max.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gestoorde nieuwe trailer gameverfilming 'Twisted Metal'
Series / Nieuws

Gestoorde nieuwe trailer gameverfilming 'Twisted Metal'

Anthony Mackie speelt de hoofdrol in de verfilming van de beroemde PlayStation-franchise.

Een gloednieuwe trailer van de langverwachte serie gebaseerd op de PlayStation-franchise Twisted Metal is vrijgegeven door Peacock. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

We hebben de laatste maanden al hier en daar beelden gezien van de serie, maar dit is veruit de beste blik op het eindresultaat tot nu toe.

Niet lang meer


En dat mag ook wel, want de serie verschijnt over enkele weken op de Amerikaanse streamingdienst. Op 27 juli a.s. om precies te zijn.

In de twee minuten durende trailer krijgen we een duidelijke blik op de wereld en de personages en auto's die onderdeel ervan maken.

Knettergestoorde figuren


Anthony Mackie speelt hoofdpersonage John Doe, die in aanraking komt met allerhande gestoorde personages uit de games. De bekendste daarvan is de psychopatische clown Sweet Tooth.



Naast Mackie zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor acteurs als Stephanie Beatriz, Thomas Haden Church, Neve Campbell, Will Arnett em Samoa Joe.

De miniserie bestaat uit 10 afleveringen, die alle beschikbaar worden gesteld op 27 juli.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt met iets bizars, een reality-show met angstaanjagende zombies
Series / Nieuws

Netflix komt met iets bizars, een reality-show met angstaanjagende zombies

Voor de eerste keer een reality-serie met zombies uit Zuid-Korea.

Weer een nieuwe Zombieserie op Netflix? Wacht even, dit is wel een hele speciale. Er komt een fascinerende nieuwe realityserie uit Zuid-Korea naar Netflix. In de serie moeten bekende Zuid-Koreanen zich proberen te redden in zombiegebied in het midden van Seoul.

Dit is de eerste realityserie in het horrorgenre. Zombieverse is een realityserie die zich afspeelt in het hart van de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul, waar een groep 'overlevenden' zal moeten samenwerken om te overleven.

Op de vlucht


Ze moeten iedere dag op zoek naar voedsel, water, vervoer en onderdak. Ze krijgen daarvoor dagelijks opdrachten die ze moeten uitvoeren. Als iemand tijdens deze opdrachten gebeten wordt door een zombie is het spel voor hen voorbij.

Showrunner Park Jin-Kyung over de serie: "Het is een tv-project dat begon met een simpele vraag: 'Hoe zouden mensen reageren als zombies in de echte wereld verschijnen?' Het zal interessant zijn om te zien welke rol de deelnemers spelen - die van een held, van een schurk of een van een niet-ingrijpende omstander?".

Kijken


De serie Zombieverse wordt vanaf 8 augustus 2023 uitgezonden op Netflix. Kijk hier alvast de trailer
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit meesterwerk uit de jaren '90 zet mensen nog steeds aan het denken
Films / Video/clip/featurette

Dit meesterwerk uit de jaren '90 zet mensen nog steeds aan het denken

'JFK' uit 1991 wordt door Netflix omschreven als een intellectuele en spannende thriller. Als je deze film nog moet zien, dan is het zeker aan te raden om dit te doen.

De thriller die je bij Netflix kan streamen is met zijn ruim drie uur durende lengte er echt eentje waar je voor moet gaan zitten. De film is het echter wel waard als je ziet hoe goed hij scoort.

JFK is gebaseerd op het boek van Jim Garrison, 'On the Trail of the Assassins' en op het boek van Jim Marrs, 'Crossfire: The Plot That Killed Kennedy'.

Synopsis


Voor deze thriller gaan we terug in de tijd waarin openbaar aanklager Jim Garrison de taak op zich neemt om de moord op president John F. Kennedy in Texas te onderzoeken.

Hij is erg argwanend tegenover het officiële verhaal dat door de FBI is vrijgegeven. Wat hij vermoedt en allemaal ontdekt zorgt ervoor dat hij steeds dichterbij een samenzwering komt en dat er meer aan de hand is dan aan het publiek verteld is.

Regie en cast


De film is geregisseerd door Oliver Stone, hij is ook wel bekend van Platoon en Natural Born Killers.



In de film zien we Kevin Costner als openbaar aanklager Garrison. Naast hem zien we Gary Oldman, Donald Sutherland, Jack Lemmon, Walter Matthau en Sally Kirkland.

Gewaagde film


De film pakt een heel goed cijfer met een 8.0/10 op IMDb. Ook bij MovieMeter zien we dat de film goed scoort met 3.77/5. Ralfke zegt op de site het volgende over de film, "Een heel gewaagde film van Stone. Inderdaad interessant om alle theorieën op deze wijze eens terug te zien. Ik snap best dat hij bij de release het nodige stof deed opwaaien. Alleen al petje af voor het lef om deze film te maken."



Bij Rotten Tomatoes doet de film het met een gemiddelde score van 86% net zo goed als elders. "JFK blijft een film die na het kijken gesprekken op gang brengt. De film opent een doos van Pandora die tot dan toe niet op een effectieve manier was gedaan. Hoewel het zich slechts concentreert op één complottheorie, laat het zijn publiek verlangen naar meer.", aldus een van de critici bij de site.

Zeker kijken


Je moet er even de tijd voor nemen maar de film is het dubbel en dwars waard om gezien te worden. Kijk de film bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Als president door het stof - deze 4 Netflix-series tonen de onderbuik van de politiek
Series / Featured

Als president door het stof - deze 4 Netflix-series tonen de onderbuik van de politiek

Met deze series heb je alle tips te pakken wat wel, en wat vooral niet, te doen als president.

Politieke leiders zijn er berucht om om langzaam op te klimmen en keihard te vallen. Niet gek dus dat Netflix ruim voldoende series over deze figuren in de catalogus heeft staan. Check hieronder vier tips voor steengoede politieke series, die tips geven hoe je een land dient te besturen (of juist niet).

Designated Survivor | Netflix | 3 seizoenen



Tom Kirkman, de enige overlevende van een explosie tijdens de State of the Union-toespraak, wordt plots benoemd tot de nieuwe president van de Verenigde Staten. Aan hem de taak om een land in chaos te regeren. Terwijl hij de waarheid achter de aanslag probeert te achterhalen, moet hij ook politieke intriges, bedreigingen van buitenaf en interne conflicten het hoofd bieden.



House of Cards | Netflix | 6 seizoenen



Frank Underwood is een meedogenloze politicus die er alles aan doet om hogerop te komen. Zelfs als dat betekent dat hij mensen moet manipuleren, bedriegen en zelfs vermoorden. Met zijn vrouw Claire aan zijn zijde vormt Frank een formidabel duo dat de politieke arena meedogenloos domineert.



Designated Survivor: 60 Days | Netflix | 16 afleveringen



In deze Koreaanse remake van de populaire Amerikaanse serie wordt in Zuid-Korea een onervaren politicus plotseling de leider van het land na een terroristische aanslag. De relaties met Noord-Korea staan op scherp, en te midden van politieke machtsspelletjes en complotten wordt het voor de nieuwe president een race tegen de klok.



Anatomy of a Scandal | Netflix | 6 afleveringen



De onthullende serie werpt een kritische blik op macht, seks en schuld in de Britse politiek en de gevolgen van een schandaal dat het land schokt. Een charismatische parlementariër wordt beschuldigd van een ernstig misdrijf en wordt, samen met zijn vrouw, meegesleurd in een politieke modderstroom.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Aaron Paul deelt hilarisch verhaal over abrupte 'Breaking Bad'-cameo
Series / Nieuws

Aaron Paul deelt hilarisch verhaal over abrupte 'Breaking Bad'-cameo

Plots dook het beruchte duo op in een aflevering van 'It's Always Sunny in Philadelphia'.

Niemand had verwacht ze ooit nog op televisie terug te zien, maar het beruchte duo uit Breaking Bad dook plots weer op in een aflevering van It's Always Sunny in Philadelphia. Acteur Aaron Paul blikt terug en licht toe.

In de aflevering speelden de twee acteurs gefictionaliseerde versies van zichzelf. Hun relatie is daardoor ook volledig anders: Cranston is opeens een stuk afstandelijker en onderdaniger dan Paul. Dit zorgt dan ook voor de nodige hilariteit, samen met de bekende club uit Philadelphia.

Interview met Aaron Paul


Tijdens een interview met The Hollywood Reporter deelde Paul meer over het verhaal. Hij zou zelfs het idee persoonlijk hebben geopperd bij Rob McElhenney en Glenn Howerton.

Hij zei: "Ik heb Rob [McElhenney] en Glenn [Howerton] het idee voorgelegd om Bryan en mij naar Philly te laten komen voor een 'Dos Hombres'-tour en op de een of andere manier komen we met elkaar in contact. Misschien struikelen hun bar binnen en ontstaat er chaos, en dat is wat we deden. Dus ze kwamen met dit idee, ze gooiden het script naar ons en we waren super enthousiast om aan boord te komen."

De aflevering


In de aflevering zijn Mac (Rob McElhenney) en Dennis (Glenn Howerton) van plan om hun eigen drankidee aan Paul en Cranston te verkopen. Dat gaat alleen behoorlijk fout tijdens hun meet-and-greet.

Bekijk de grappige scène zelf op YouTube.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nicole Kidman en Zoe Saldaña bundelen krachten in spionnenserie 'Special Ops: Lioness'
Series / Trailer

Nicole Kidman en Zoe Saldaña bundelen krachten in spionnenserie 'Special Ops: Lioness'

De CIA probeert via een miljardair een terreurorganisatie ten val te brengen.

Liefhebbers van energieke series met spionnen, actie en geheime organisaties opgelet: Paramount maakt zich klaar voor hun aankomende serie Special Ops: Lioness met een nieuwe trailer. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Nicole Kidman en Zoe Saldaña.

De serie is gemaakt door Taylor Sheridan, bedenker van Yellowstone, en volgt Saldaña's Joe tijdens een undercovermissie voor de CIA.

Plot


De spionnenserie zou naar verluidt zijn gebaseerd op een daadwerkelijke missie van de CIA en vertelt over het rekruteren van een jonge vrouw voor een speciale missie. Zij moet namelijk bevriend raken met de dochter van een verdachte miljardair.



De miljardair zou contacten hebben met terroristische groeperingen, en de CIA zou via zijn dochter hem willen raken. In een poging om de terreurorganisaties ten val te brengen gaat de CIA over lijken, en dat lijkt de trailer ook te beloven.

Release


Special Ops: Lioness gaat op 23 juli 2023 in première op Paramount+. Aangezien dit een Taylor Sheridan-productie is, is het logisch dat de serie op de streamingdienst van Paramount terechtkomt. Check de nieuwe trailer hier.



In Nederland komt de serie uit op SkyShowtime. De datum van de Nederlandse release is echter nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 gloednieuwe films gaan door het dak bij Netflix
Films / Featured

Deze 3 gloednieuwe films gaan door het dak bij Netflix

Twee klunzige parfumdieven, een goed uitgewerkte romkom, en een nieuwe kijk op Wham!.

Voor de thuisblijvers onder ons, of juist voor de reizigers met lange vluchten om te overbruggen, zijn er weer enkele sterke films uitgekomen deze week via de Nederlandse streamingdiensten. Check hieronder de meningen van de recensenten van FilmTotaal en besluit welke film jij op gaat zetten straks.

CASH | Netflix



Deze komediefilm over twee Franse parfumdieven weet een strak verhaal te vertellen, maar de personages blijven altijd redelijk oppervlakkig volgens Terence Shea. Gelukkig hoeft dat geen afbreuk te doen aan de grappige loop der zaken, waarbij de criminelen in de penarie belanden.

Shea gaf de komedie 3.5 ster en vertelde: "'CASH' is nergens lachen, gieren, brullen maar er is geen twijfel over dat het geen serieuze misdaadfilm is. De toon doet sterk denken aan 'Breaking Bad', wat nog eens wordt benadrukt door enkele beelden die precies zijn zoals in die serie."

Lees de rest van de recensie.

Romance in Style | Netflix



Femke van Kooten was zeer te spreken over de goed uitgewerkte romkom, waar een sterk script en hilarische personages een vermakelijk inkijkje geven in de modewereld. Daarom gaf zij de romkom 4 sterren.

Ze deelde: "De vele vinden-ze-elkaar-nou-leuk-of-niet-scènes die een romantische komedie van nature bevat blijven vermakelijk door de geestige uitdrukkingen van iedereen om het duo heen. Het script is even wennen, maar weet wel veel te vertellen in de korte anderhalf uur die de film duurt."

Lees de rest van de recensie.

Wham! | Netflix



Het wereldberoemde popduo krijgt een eigen biopic, die lieflijk langs al hun successen navigeert. Een leuke introductie in de muziek van Wham! voor nieuwe generaties, vond Arjan Welles, maar eigenlijk niet veel speciaals als het je om meer te doen is. Het resultaat: 3 sterren.

Welles was van mening: "Het toepasselijk getitelde 'Wham!' is een heerlijke trip over de wegen van nostalgie - voor hen die het actief hebben beleefd - maar is als documentaire qua vorm een kleffe hap. Filmmaker Chris Smith werkt de carrière van het duo in rap tempo af en doet dit aan de hand van denkbeeldige plakboeken."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Deze langlopende scifi-serie eindigde met één van de meest gehate finales aller tijden

  2. 2. Mysterieuze sciencefictionserie heeft Netflix al bijna 6 weken in zijn greep: is het voldoende?

  3. 3. "Sherlock, ontmoet je gelijke": critici op Rotten Tomatoes zijn laaiend enthousiast over dit gloednieuwe moordmysterie

  4. 4. Met de beruchte 0% op Rotten Tomatoes is dit de slechtste Netflix-serie aller tijden

  5. 5. 18+ LEGO-set met bijna 1.400 steentjes beloont de nostalgische gevoelens helemaal

Bekijk alle artikelen