search
Nicole Kidman en Zoe Saldaña bundelen krachten in spionnenserie 'Special Ops: Lioness'
Series / Trailer

Nicole Kidman en Zoe Saldaña bundelen krachten in spionnenserie 'Special Ops: Lioness'

De CIA probeert via een miljardair een terreurorganisatie ten val te brengen.

Liefhebbers van energieke series met spionnen, actie en geheime organisaties opgelet: Paramount maakt zich klaar voor hun aankomende serie Special Ops: Lioness met een nieuwe trailer. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Nicole Kidman en Zoe Saldaña.

De serie is gemaakt door Taylor Sheridan, bedenker van Yellowstone, en volgt Saldaña's Joe tijdens een undercovermissie voor de CIA.

Plot


De spionnenserie zou naar verluidt zijn gebaseerd op een daadwerkelijke missie van de CIA en vertelt over het rekruteren van een jonge vrouw voor een speciale missie. Zij moet namelijk bevriend raken met de dochter van een verdachte miljardair.



De miljardair zou contacten hebben met terroristische groeperingen, en de CIA zou via zijn dochter hem willen raken. In een poging om de terreurorganisaties ten val te brengen gaat de CIA over lijken, en dat lijkt de trailer ook te beloven.

Release


Special Ops: Lioness gaat op 23 juli 2023 in première op Paramount+. Aangezien dit een Taylor Sheridan-productie is, is het logisch dat de serie op de streamingdienst van Paramount terechtkomt. Check de nieuwe trailer hier.



In Nederland komt de serie uit op SkyShowtime. De datum van de Nederlandse release is echter nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen