search
Aaron Paul deelt hilarisch verhaal over abrupte 'Breaking Bad'-cameo
Series / Nieuws

Aaron Paul deelt hilarisch verhaal over abrupte 'Breaking Bad'-cameo

Plots dook het beruchte duo op in een aflevering van 'It's Always Sunny in Philadelphia'.

Niemand had verwacht ze ooit nog op televisie terug te zien, maar het beruchte duo uit Breaking Bad dook plots weer op in een aflevering van It's Always Sunny in Philadelphia. Acteur Aaron Paul blikt terug en licht toe.

In de aflevering speelden de twee acteurs gefictionaliseerde versies van zichzelf. Hun relatie is daardoor ook volledig anders: Cranston is opeens een stuk afstandelijker en onderdaniger dan Paul. Dit zorgt dan ook voor de nodige hilariteit, samen met de bekende club uit Philadelphia.

Interview met Aaron Paul


Tijdens een interview met The Hollywood Reporter deelde Paul meer over het verhaal. Hij zou zelfs het idee persoonlijk hebben geopperd bij Rob McElhenney en Glenn Howerton.

Hij zei: "Ik heb Rob [McElhenney] en Glenn [Howerton] het idee voorgelegd om Bryan en mij naar Philly te laten komen voor een 'Dos Hombres'-tour en op de een of andere manier komen we met elkaar in contact. Misschien struikelen hun bar binnen en ontstaat er chaos, en dat is wat we deden. Dus ze kwamen met dit idee, ze gooiden het script naar ons en we waren super enthousiast om aan boord te komen."

De aflevering


In de aflevering zijn Mac (Rob McElhenney) en Dennis (Glenn Howerton) van plan om hun eigen drankidee aan Paul en Cranston te verkopen. Dat gaat alleen behoorlijk fout tijdens hun meet-and-greet.

Bekijk de grappige scène zelf op YouTube.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen