search
Na jaren anticipatie komt 'Rick & Morty'-maker met eigen serie 'Krapopolis'
Series / Nieuws

Na jaren anticipatie komt 'Rick & Morty'-maker met eigen serie 'Krapopolis'

In plaats van naar andere universa te gaan keert de maker zich nu naar de Griekse mythologie.

Na vele jaren van verfijning komt de maker van Rick and Morty, Dan Harmon, eindelijk met zijn volgende animatieproject: Krapopolis. Fox heeft er lang mee gewacht, maar met een geweldige cast en een veelbelovende crew kan dit zomaar een dikke hit gaan worden.

Met veel invloeden van de Griekse mythologie zal Harmon het genre van science fiction de rug toe keren en met zijn nieuwe serie eerder richting fantasy neigen. Natuurlijk kan de kenmerkende humor ook niet missen, zoals al uit een promovideo blijkt.

Blockchain


Een ander uniek element van de serie is dat het de eerste Fox-serie is die wordt samengesteld door de blockchain. Dit betekent dat fans van de serie Krap Chicken NFT's kunnen kopen met cryptocurrency, waarmee ze de serie kunnen beïnvloeden.



Door het bezitten van een deel van de serie via crypto, kunnen kijkers in de toekomst invloed uitoefenen op het verloop van de serie en krijgen ze exclusieve voordelen.

Synopsis en cast


Volgens de beschrijving van de serie volgt "een vreemde familie van mensen, goden en monsters die een van de eerste steden ter wereld probeert te besturen zonder elkaar uit te moorden."

In de serie zullen de stemmen te horen zijn van onder andere Richard Ayoade, Matt Berry en Hannah Waddingham.

Release


De nieuwe Fox-serie Krapopolis zal op zondag 24 september debuteren met twee afleveringen. In Nederland is helaas nog niet bekend waar de serie zal uitkomen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen