search
'The Handmaid's Tale' seizoen 6: alles wat we tot nu toe weten
Series / Nieuws

'The Handmaid's Tale' seizoen 6: alles wat we tot nu toe weten

Na de enorme cliffhanger van het vorige seizoen kunnen we natuurlijk niet wachten totdat seizoen 6 uitkomt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoewel het nog niet eens een jaar geleden is dat het vorige seizoen van The Handmaid's Tale verscheen, wachten we toch al ongeduldig op seizoen 6. Dit is wat we op dit moment weten over het laatste seizoen van de serie.

Het eerste seizoen van de hitserie werd uitgebracht in 2017. The Handmaid's Tale is gebaseerd op de bestsellerroman van Margaret Atwood uit 1985, over de dystopische toekomst van een samenleving.

Cliffhanger


We hebben tot nu toe vijf succesvolle seizoenen van de serie gehad, die allemaal eindigden met een grote cliffhanger. De serie behandelt veel zware maar belangrijke onderwerpen, zoals onderdrukking, religieus fanatisme, feminisme en rebellie. Het hoofdpersonage June Osborne (Elisabeth Moss) krijgt veel te verduren in de serie.

Het einde van seizoen 5 was allesbehalve bevredigend. Opnieuw is June een stap verwijderd van de dood, maar dit keer heeft Gilead geen schuld. En naast June zijn er nog veel meer mensen van wie hun lot op het spel staat.

2024


Er is aangekondigd dat seizoen 6 het laatste zal zijn, wat fans natuurlijk extra nerveus maakt over wat er allemaal gaat gebeuren in het nieuwe seizoen. Er is al bevestigd dat het seizoen in 2024 komt. De productie van het seizoen start later in augustus dit jaar.De showrunners verwachtten eerst dat het ze ongeveer een half jaar zou kosten om het hele seizoen op te nemen. Dit lijkt nu echter allemaal in gevaar te komen vanwege de aanhoudende schrijversstakingen. Bekijk The Handmaid's Tale op Videoland.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen