search
Kijk zelf: Cleons naakte gevechtsscène in 'Foundation' seizoen 2 gaat viraal!
Series / Video/clip/featurette

Kijk zelf: Cleons naakte gevechtsscène in 'Foundation' seizoen 2 gaat viraal!

Hoofdrolspeler Lee Pace zet de clip op zijn Twitter, seizoen 2 begint spectaculair.

Apple TV+ heeft zo zoetjesaan een reputatie opgebouwd een streamer te zijn die de nodige sterke scifi-series aanbiedt. Het goed ontvangen Foundation maakt hier zeker onderdeel van uit.

Binnenkort start seizoen 2 van dit epische verhaal naar een boekensrie van Isaac Asimov. Bij de clip stond aangegeven dat het gevecht "binnen de eerste zes minuten gebeurt". Cleon moet een aantal sluipmoordenaars van zich afslaan, terwijl hij zich nog niet eens fatsoenlijk heeft aangekleed.

Memorabele scènes


Foundation heeft in het eerste seizoen al de nodige memorabele scènes opgeleverd. De makers zijn duidelijk van plan dit voort te zetten. Cleon heeft namelijk een romantisch moment dat bruut verstoord wordt door deze aanslag.

Wat volgt is een gevecht waarbij het uiterste van Cleon gevergd wordt. Hij komt er begrijpelijk niet zonder kleerscheuren van af. Het nieuwe seizoen zal meerdere verhaallijnen bevatten waarbij op verschillende personages gefocust zal worden. Aan deze teaser te oordelen zal de kijker zich geen moment vervelen.

Seizoen 2 van Foundation start op 14 juli op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen