search
Broer van Emilia Clarke zag haar seksscène op de set van 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Broer van Emilia Clarke zag haar seksscène op de set van 'Game of Thrones'

De actrice beleefde een zeer ongemakkelijk moment tijdens de opnames.

Een van de meest schokkende momenten uit Game of Thrones betrof de seksscene tussen Jon Snow en Daenerys Targaryen. De scene op zich was wellicht niet enorm schokkend, maar wel de wetenschap dat ze in werkelijkheid neef en nicht waren.

De personages wisten dat op dat moment nog niet. Acteurs Kit Harington en Emilia Clarke wisten het schokkende feit wel, maar voor Clarke was er iets anders dat nog veel genanter was.

Comic Con


De acteurs zagen elkaar onlangs weer op Superhero Comic Con in Texas. Daar spraken ze over Game of Thrones, en natuurlijk kwam de beruchte scène ook aan bod tijdens het gesprek.

Clarke onthulde een ongemakkelijk feitje over de situatie op de set. ''Mijn broer werkte in het camera-departement, en hij was die dag op de set.'', liet ze weten. ''Haal hem weg! Hij mag hier niet zijn!'', zei de actrice toen ze dat ontdekte.

HBO Max


Voor Clarke kwam de situatie uiteindelijk op zijn pootjes terecht, maar voor haar personage Daenerys eindigde het zoals we weten een stuk droeviger. Hoe dat ging kun je zien op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen