search
'The Big Bang Theory' maakte op het allerlaatste moment deze twee grote veranderingen
Series / Featured

'The Big Bang Theory' maakte op het allerlaatste moment deze twee grote veranderingen

Series worden wel vaker nog bewerkt op het einde, maar in 'The Big Bang Theory' maakten ze wel heel drastische aanpassingen.

Jim Parsons, bekend van zijn rol als Sheldon Cooper in The Big Bang Theory, onthult dat er op het allerlaatste moment twee ingrijpende aanpassingen zijn gemaakt toen de pilotaflevering werd bewerkt.

Voordat de nerdy sitcom werd uitgebracht, vroeg CBS al aan de bedenkers om aanpassingen te maken in de komedie. Zo werden Howard en Raj bijvoorbeeld pas later toegevoegd, maar het blijkt nu dat er aan het einde nog een aantal wijzigingen zijn doorgevoerd.

Aanpassingen


Onlangs was Parsons te gast bij Dinner's On Me With Jesse Tyler Ferguson en hier haalde hij verschillende wijzigingen aan het licht die zijn aangebracht in de originele pilotaflevering.



Parsons onthult dat er niet alleen een verandering in de cast plaatsvond, maar dat ze ook de locatie van de serie en de diversiteit van de personages hebben aangepast. Bekijk zijn uitspraak hieronder.

Kleurenfilter


Parsons begon met: "Ze verplaatsen de locatie van de Oostkust naar de Westkust en brachten belangrijke wijzigingen aan in de diversiteit van de personages."

Daarna zei hij nog: "De originele pilotaflevering leek veel op onze serie, maar het leek alsof er een kleurenfilter overheen was gelegd en het kreeg een verouderde uitstraling."



Stream The Big Bang Theory op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen