search
Bioscoophit 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' kan je nu thuis kijken

Bioscoophit 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' kan je nu thuis kijken

Vanaf 3 mei dit jaar was het mogelijk om 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' te zien in de bioscopen. Nu is het dan ook mogelijk om de film thuis vanaf je bank of luie stoel te zien.

Patricia Koning
Uiteindelijk zal de film te zien zijn bij Disney+. Daar moeten we nog even op wachten maar je kunt er wel voor kiezen om de film te kopen bij Pathé Thuis.

De film, geregisseerd door James Gunn, ook verantwoordelijk voor de eerdere films in de Guardians of the Galaxy-reeks, heeft een speelduur van precies tweeënhalf uur.

Synopsis


Peter Quill probeert verder te leven na het verlies van Gamora, al gaat hem dit niet goed af. Wanneer iemand anders van zijn team in groot gevaar komt, heeft hij geen keuze om het team bij elkaar te brengen en om in actie te komen.

Mochten ze deze missie niet succesvol af kunnen ronden is niet het eigen team alleen in gevaar, maar het hele universum zou hieronder kunnen lijden.

Cast


Naast de geweldige terugkerende cast bestaande uit Chris Pratt, Bradley Cooper, Vin Diesel, Pom Klementieff, Dave Bautista, Zoe Saldana, Sean Gunn en Karen Gillan zien we andere grote sterren als Chukwudi Iwuji, Maria Bakalova en Will Poulter.Beste trilogie


Ondanks dat momenteel superheldenfilms of zelfs gezegd, Marvel films niet altijd even goed worden ontvangen is Guardians of the Galaxy Vol. 3 zeker een uitzondering daarop. De film pakt een hele mooie 8.1/10 op IMDb.

De critici bij Rotten Tomatoes scoren de film 82%. Het publiek gaat daar dik over heen en weten de film 94% te scoren. "'Guardians of the Galaxy Vol. 3 is' een fantastische uitzending naar een van de beste trilogieën van de MCU! Het op Rocket gecentreerde verhaal raakt elk doel dat je in je hart nastreeft. De thema's vriendschap, familie en opoffering schitteren helder, zelfs te midden van de verbluffende beelden."Pathé Thuis


Pak je kans en koop de film nu bij Pathé Thuis. Momenteel is het alleen mogelijk om de film daar te kopen, vanaf 31 augustus kan je de film ook huren bij de dienst.Aanbevolen artikelen