search
Oogverblindende actrice geniet van haar rol als de bloedmooie Yennefer in 'The Witcher'
Series / Nieuws

Oogverblindende actrice geniet van haar rol als de bloedmooie Yennefer in 'The Witcher'

Anya Chalotra leerde ontzettend veel van haar rol als Yennefer in 'The Witcher'

Het derde seizoen van The Witcher wordt weer goed bekeken. Toch is iedereen nog aan het bijkomen van het komende vertrek van Henry Cavill, die na dit seizoen niet langer de hoofdrol van Geralt of Rivia zal spelen.

Er is echter ook een andere fan favoriet die de fans aan de buis gekluisterd houdt en dat is de prachtige tovenares Yennefer, gespeeld door Anya Chalotra.

Ingrijpende rol


De rol van Yennefer was voor Chalotra nogal ingrijpend. Zij speelt een vrouw die een drastische fysieke en geestelijke transformatie doormaakt. Van een lelijk eendje dat sterk is getraumatiseerd kan zij zichzelf omtoveren in een onmiskenbaar mooie en begeerlijke vrouw.

Yennefer gebruikt haar nieuwe lichaam en seksualiteit om de mensen om haar heen te manipuleren en haar zin te krijgen. Het niveau van zelfvertrouwen dat ze daarbij toont, was voor Chalotra in eerste instantie ingewikkeld om te spelen.

Zelfverzekerd


Tijdens een interview vertelde Chalotra hoe het spelen van Yennefer haar leerde om veel zelfverzekerder te zijn: "Ik heb zeker geleerd vertrouwen in mijn lichaam te hebben, omdat Yennefer zoveel vertrouwen heeft in haar lichaam en ik moest dat ook hebben.""Ik moest echt eigenaar worden van mijn lichaam, hoe ik het gebruik, de manier waarop ik sta, de manier waarop ik loop, ik, had daar echt invloed op. Ik moest echt in mezelf geloven."


Genieten


Chalotra geniet gelukkig echt van het spelen van de rol en zal, in tegenstellig tot Henry Cavill, ook volgend seizoen weer te zien zijn als Yennefer. Zie hierover: Betoverend mooie 'Yennefer' uit 'The Witcher' schrok zich kapot van dit nieuws.

Bekijk op instagram


Kijk de serie op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen