search
Peperdure fles bourbon echt opengetrokken in Marvel-serie 'Secret Invasion'
Series / Nieuws

Peperdure fles bourbon echt opengetrokken in Marvel-serie 'Secret Invasion'

Marvel trakteert Nick Fury op een zeer zeldzame en ongelofelijk dure bourbon.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Whisky-liefhebbers weten dat je voor een goede fles whisky wel wat geld opzij kan leggen. Marvel heeft dit ook gedaan en kwam terug met een hele dure fles.

In aflevering 4 genaamd "Beloved" van Secret Invasion kwam deze ster ineens tevoorschijn. De bourbon is geen alledaagse whisky en verdient dan ook wel wat aandacht.

Een rustig moment


Tijdens een rustig moment na alle chaos van de aflevering probeert Nick Fury de situatie te verhelpen door Skrull Rhodey een heel duur drankje van Pappy Van Winkle Bourbon aan te bieden.

Fury laat zelfs weten dat de fles bijna €5000 is en hierdoor schoot de belangstelling in de fles ineens omhoog voor Rhodey en de kijkers.

Bekijk op instagram


Te koop?


Hoewel Marvel over superhelden gaat, zijn de verhalen in Secret Invasion best gegrond. De speciale bourbon is dan dus ook gewoon te koop. Voor degenen die daar zoveel geld voor over hebben natuurlijk.

In het echt is de fles wel iets goedkoper, namelijk ongeveer €270. Jammer genoeg is deze speciale bourbon heel erg zeldzaam.

Ze wordt dan ook eigenlijk niet voor deze prijs verkocht en de prijs kan soms heel hoog uitvallen. Fury liegt dus niet wanneer hij zegt dat de fles bijna €5000 kost.

Bekijk hieronder de trailer en stream Secret Invasion op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen