search
Eindelijk duidelijk over het lot van dit bekende 'Succession'-personage
Series / Nieuws

Eindelijk duidelijk over het lot van dit bekende 'Succession'-personage

Met een Emmy-nominatie op zak heeft Alan Ruck het over het lot van zijn Succession-personage.

Het is inmiddels alweer meerdere weken geleden sinds het definitieve einde van de HBO-serie Succession. Het einde staat vast, maar toch kunnen we nog speculeren. Wat is bijvoorbeeld het lot van Alan Rucks personage, Connor Roy?

Aan het einde van Succession is Connor Roy nog samen met Willa - ze zijn zelfs getrouwd. Maar voor liefde hebben ze het nooit gedaan. Gaat dit huwelijk goed aflopen?

Connor Roy in Succession


Connor Roy-acteur Alan Ruck denkt zelf helaas van niet. In een recent interview met Deadline - waarin de acteur zijn eerste Emmy-nominatie bespreekt - zegt hij het volgende:

"Ik denk dat Connor een tijdje gelukkig was. Ik denk dat hij en Willa een tijdje gelukkig waren en daarna denk ik dat de roze wolk vrij snel verdween, en het is echt duidelijk aan het einde van de serie dat ze niet blij is met het idee dat hij misschien niet naar Sloveniƫ gaat."

"Zij rekende erop dat hij weg zou zijn. Dus ik weet niet hoe lang ze het zullen volhouden. Maar weet je, ze hadden dat ene momentje dat de rest niet echt kreeg. Ik bedoel, de hele familie is een ramp als het om relaties gaat."

Succes voor Succession


Vermoedelijk slecht nieuws dus voor Connor. Maar Ruck heeft gelijk: de hele Roy-familie doet het slecht op het gebied van relaties.

Wat wel goed nieuws is, is het aantal Emmy-nominaties dat Succession heeft ontvangen. Dat zijn er namelijk maar liefst 27! Hoeveel gaan ze er binnenslepen?

Bekijk op instagram


Succession is in zijn geheel te zien op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen