search
Onvergetelijk 'Stranger Things'-moment krijgt unieke extra beelden van Netflix
Series / Nieuws

Onvergetelijk 'Stranger Things'-moment krijgt unieke extra beelden van Netflix

In seizoen vier bloeide er een hartverwarmende vriendschap op tussen de twee Hawkins-tieners.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na vier enorm succesvolle seizoenen van de Netflix-megahit Stranger Things moeten fans nog even wachten op het vijfde, en laatste seizoen. In de tussentijd trakteren de makers op nieuwe, unieke beelden van achter de schermen.

Matt Duffer, van de Stranger Things-makers The Duffer Brothers, deelde een video die tot op heden nog nooit vertoond is. Het zijn beelden van de personages Eddie Munson (Joseph Quinn) en Dustin Henderson (Gaten Matarazzo).

Alliantie tegen Vecna en het kwaad


Zoals velen nog weten stond het vierde seizoen in het teken van Eleven (Millie Bobby Brown) die het in een telekinetische strijd opnam tegen de kwaadaardige Vecna (Jamie Campbell Bower).

Het bleek dat Vecna voornamelijk verantwoordelijk was voor alle mysterieuze gebeurtenissen in Hawkins en in de tussentijd was er veel meer aan de hand dan de personages dachten, waarop ze wederom gezamenlijk de strijd moesten aangaan.

Master of Puppets


Terwijl de personages Nancy Wheeler, Steve Harrington en Robin Buckley op weg gingen naar het Creel House besloten Eddie en Dustin achter te blijven in Eddie's trailer om de gevaarlijke 'Demobats' af te leiden in die iconische scene.Toen het plan echter dreigde te mislukken besloot Eddie de epische held te zijn en zich op een enorm spectaculaire op te offeren. Hij greep naar zijn gitaar en speelde zo luid mogelijk het nummer Master of Puppets van de band Metallica.

Niet te ridicuul?


In de nieuwe beelden is te zien dat Matt Duffer de twee acteurs filmt op het moment dat ze naar de gitaar lopen om hun plan uit te voeren. Terwijl ze de scène oefenen vraagt Quinn nog of het er niet te over de top ("camp") uitziet.Kijk hierboven het fragment van Eddie en Dustin. Alle afleveringen van Stranger Things kijk je op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen