search
Deze thriller weet Netflix in één dag te veroveren
Films / Nieuws

Deze thriller weet Netflix in één dag te veroveren

De thriller 'Bird Box: Barcelona' is sinds gisteren te zien bij Netflix en pakt een dag later gelijk de tweede plek in de Netflix Top 10.

De onheilspellende thriller van regisseurs David en Álex Pastor weet gelijk te scoren op Netflix en vliegt gelijk naar de tweede positie in de Netflix Top 10.

In 2018 zagen we de eerste film, Bird Box met Sandra Bullock en deze was zo succesvol dat een tweede film niet uit kon blijven. Stream daarom nu Bird Box: Barcelona bij de dienst.

Mysterieuze kracht


In deze film volgen we Sebastian en zijn dochter in de verlaten straten van Barcelona nadat een mysterieuze kracht de wereldbevolking flink heeft uitgedund.

Samen met andere overlevenden proberen ze bondjes te vormen, al vertrouwen ze echter niemand. Ze proberen te overleven en de stad te ontvluchten en al snel blijkt dat niet alleen de dreiging van de mysterieuze kracht komt.

Cast


In Bird Box: Barcelona zien we onder meer Georgiane Campbell, Mario Cesas, Diego Calva, Michelle Jenner en Leonardo Sbaraglia.



Wat vinden we ervan?


Hoewel de film pas net te streamen is zijn de reacties erg wisselend. Zo ook de scores want op IMDb pakt de film tot nu toe een 5.5/10 en bij Rotten Tomatoes is de gemiddelde score 52%. "Onvolmaakt en soms wat dwaas, de ideeën erachter brengen een aantal nieuwe texturen in het 'Bird Box'-concept.", weet een van de critici te vertellen.





Netflix


Stream de onheilspellende thriller bij Netflix en kijk voor jezelf of de film toch in de betere of in de mindere categorie films valt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen