search
Netflix geeft huiveringwekkende trailer voor horror-sequel 'Bird Box Barcelona'
Films / Trailer

Netflix geeft huiveringwekkende trailer voor horror-sequel 'Bird Box Barcelona'

Vanaf vrijdag 14 juli kunnen we bij Netflix het vervolg streamen op de monsterhit 'Bird Box'. De streamer heeft zojuist een trailer vrijgegeven met de eerste beelden.

De huiveringwekkende horrorfilm van regisseur Susanne Bier uit 2018 scoorde goed voor Netflix. De film wist gelijk een hoop kijkers te boeien en doet dat nu nog steeds succesvol. Genoeg reden voor Netflix om nu met Bird Box Barcelona te komen.

Vrijdag 14 juli


Ongeveer vier weken terug kwam Netflix redelijk uit het niets met de aankondiging dat Bird Box Barcelona snel te streamen zou zijn. En snel is het zeker, want vanaf 14 juli kan je de film al zien.

Het eerste deel Bird Box wist in de eerste week na het releasen van de film 45 miljoen mensen te bereiken. Een goede reden voor Netflix om op dit succes voort te borduren.



Regie en cast


De regie van de film is in handen van David en Álex Pastor, samen zijn zij ook wel bekend van The Occupant en Incorporated.
Rollen zijn in de film weggelegd voor onder meer Georgiane Campbell, Mario Cesas, Diego Calva, Michelle Jenner en Leonardo Sbaraglia.

Trailer


Bekijk hier de eerste zenuwslopende beelden. Je kan deze sequel op het succesvolle eerste deel gaan streamen bij Netflix vanaf vrijdag 14 juli.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen