search
Deze onheilspellende thriller stream je nu bij Netflix
Films / Nieuws

Deze onheilspellende thriller stream je nu bij Netflix

In 2018 zagen we op Netflix de thriller 'Bird Box' welke nog steeds goed bekeken wordt op de dienst. Na dit succes kunnen we nu genieten van het tweede deel van de reeks.

Stream vanaf vrijdag 14 juli de thriller 'Bird Box: Barcelona' bij Netflix. Velen kijken uit naar dit tweede deel na het succes van de eerste film bij Netflix.

De huiveringwekkende horrorfilm van regisseur Susanne Bier scoorde in 2018 goed voor Netflix. Nu kunnen we na vijf jaar gaan genieten van het tweede deel.

Mysterieuze kracht


In dit vervolg op Bird Box volgen we Sebastian en zijn dochter in de verlaten straten van Barcelona nadat een mysterieuze kracht de wereldbevolking flink heeft uitgedund.

Samen met andere overlevenden proberen ze bondjes te vormen, ze vertrouwen echter niemand. Ze proberen te overleven en de stad te ontvluchten en al snel blijkt dat niet alleen de dreiging van de mysterieuze kracht komt.

Regie en cast


De regie van de film is in handen van David en Álex Pastor, samen zijn zij ook wel bekend van The Occupant en Incorporated.



In Bird Box: Barcelona zien we onder meer Georgina Campbell, Mario Cesas, Diego Calva, Michelle Jenner en Leonardo Sbaraglia.

Eerste reacties


Er zijn nog niet veel mensen die de film gezien hebben maar een aantal hebben toch al kunnen kijken. De eerste stemmen bij Rotten Tomatoes zijn alleen niet allen even enthousiast. De film staat daar nu dan ook voor nu op een magere 59%.

"Aanvankelijk had 'Bird Box: Barcelona' een pakkende opzet voor een horrorthriller. Na dat punt wordt er echter niet genoeg tijd in de personages geïnvesteerd om zich om hun uitkomsten te bekommeren, en neemt het spanningsniveau aanzienlijk af."

"'Bird Box: Barcelona' verbetert niet alleen elk aspect van de originele formule, het gebruikt hetzelfde horrorconcept om een ​​verhaal te vertellen met een verrassend sterke emotionele inslag."

Op Netflix


Kijk de film vanaf vrijdag 14 juli bij de streamer.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen