search
Disney+ zet deze week 7 nieuwe afleveringen online, van o.a. het spannende 'Secret Invasion'
Series / Nieuws

Disney+ zet deze week 7 nieuwe afleveringen online, van o.a. het spannende 'Secret Invasion'

Deze week is er veel internationaal spektakel te zien op Disney+

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Mayans M.C. (seizoen 5 - aflevering 5)



Verschijnt op: 19 juli
Genre: Criminaliteit / Drama / Thriller
Kijk op: Disney+

Synopsis: Ezekiel 'EZ' Reyes is een nieuw lid van Mayans M.C. die een nieuw leven moet opbouwen in een stad waar hij ooit de talentvolle jongen was met de Amerikaanse Droom binnen handbereik.





The Resident (seizoen 6 - aflevering 13)



Verschijnt op: 19 juli
Genre: Drama
Kijk op: Disney+

Synopsis: The Resident is een sterke ziekenhuisserie die draait om de laatste opleidingsjaren van een jonge arts, waarbij de ware toedracht wordt getoond over hoe het eraan toegaat - de mooie en de nare zaken - in ziekenhuizen in het hele land.





Secret Invasion (seizoen 1 - aflevering 5)



Verschijnt op: 19 juli
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op Disney+

Synopsis: In deze nieuwe Marvel Studios-serie, die zich afspeelt in het huidige MCU, hoort Nick Fury van een geheime invasie van de aarde, door een groep van gedaanteveranderende Skrulls. Fury voegt zich bij zijn bondgenoten, waaronder Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, die een leven voor zichzelf op aarde heeft opgebouwd. Samen racen ze tegen de klok om een dreigende Skrull-Invasie te dwarsbomen en de mensheid te redden.





Overige series nieuw op Disney+



Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

17 juli: Synduality Noir (seizoen 1 - aflevering 2) - Animatie / Actie - Avontuur - We schrijven het jaar 2242. Kanata wil een Drifter worden. Hij ontmoet Noir, een defecte Magus zonder herinneringen. Omdat Noir uitblinkt in het vechten tegen de Enders, kiest Kanata haar als partner en ontdekt hij wat ervoor nodig is om een Drifter te worden.

19 juli: Pancho Villa. El Centauro del Norte (seizoen 1) - Actie / Avontuur / Biografie - Dit is het verhaal van Doroteo Arango, van een leven dat aan de verkeerde kant van de wet begon en hij "Pancho Villa" werd, de gevreesde leider en sleutelfiguur van de Mexicaanse Revolutie.

19 juli: Shadow Detective (seizoen 2 - aflevering 5-6) - Criminaliteit / Drama / Mysterie - Taekrok, een oudere rechercheur die op 't punt staat met pensioen te gaan, krijgt een bedreigend telefoontje van een onbekende man en wordt vals beschuldigd van moord.

20 juli: The Kardashians (seizoen 3 - aflevering 9) - Drama / Reality-TV - De Kardashians vieren hun nieuwe avonturen en verkennen hun nieuwe 'normale' leven van moeder zijn, relaties en carrièredoelen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen