Eerste poster 'Percy Jackson and the Olympians' gelanceerd: de reis naar Kamp Halfbloed begint

De uitnodiging voor Camp Half-Blood is verstuurd in aanloop naar de première.

Valeria Milić, 16-07-2023 10:36

Nadat de films tegenvielen wordt nu door velen met spanning uitgekeken naar de serie. Percy Jackson and the Olympians zal te zien zijn op Disney+ en start met de verfilming van Percy Jackson en de Olympiërs - De bliksemdief.
De poster is door Disney+ op Twitter geplaatst en bevat de inmiddels vertrouwde symbolen. We zien het embleem van Camp Half-Blood en een gladiatorenhelm.

Geen gewone scholier

Percy (Walker Scobell) is een gewone scholier die erachter komt dat hij de zoon is van de Griekse zeegod Poseidon. Met zijn vrienden Annabeth (Leah Sava Jeffries) en Grover (Aryan Simhadri) komt hij in Camp Half-Blood terecht. Hier maakt het drietal kennis met de overige half-goddelijke kinderen.

Naast de jeugdige hoofdrolspelers zien we een indrukwekkende cast met onder andere wijlen Lance Reddick, Toby Stephens, Megan Mullally en Adam Copeland. Schrijver Rick Riordan is betrokken bij het maken van de serie. Zo heeft hij de eerste aflevering samen met Joe Steinberg geschreven.

Percy Jackson and the Olympians wordt in 2024 verwacht op Disney+.


Lees meer over: Percy Jackson and the Olympians, Walker Scobell, Lin Manuel Miranda, Timothy Omundsen, Jessica Parker Kennedy, Leah Jeffries, Aryan Simhadri, Adam Copeland, Megan Mullally

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Apple TV+-serie 'Slow Horses' seizoen 3

Recensie Apple TV+-serie 'Slow Horses' seizoen 3

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader