search
Deze intieme komedie neemt een kijkje in de Netflix Top 10
Films / Nieuws

Deze intieme komedie neemt een kijkje in de Netflix Top 10

Vorig jaar zagen we 'Love Tactics' verschijnen, ook wel 'Ask Taktikleri' genoemd. Sinds kort kan je nu ook het tweede deel van de reeks bij Netflix streamen.

Love Tactics 2 is sinds kort te zien bij Netflix. De film van Turkse komaf weet aardig wat kijkers te boeien want de film komt binnen in de Top 10 op de tiende plek.

In het eerste deel van de reeks maakten we kennis met Asli en Kerem. De twee hoofdrolspelers geloven allebei niet in liefde. Ze sluiten een weddenschap af en met ongewone tactieken proberen ze te bewijzen dat ze de ander smoorverliefd kunnen maken.

Officiële synopsis 'Love Tactics 2'


Asli vindt het huwelijk maar totale onzin en zegt dat ook. Maar wanneer haar vriend Kerem daarmee instemt, probeert ze van alles om hem tot een aanzoek te bewegen.

Regie en cast


Dit tweede deel is geregisseerd door Recai Karagöz, hij heeft onder meer ook tv series op zijn naam staan als Adim Farah en Aziz.

In de film zien we Demet Özdemir terug als Asli en Kerem wordt in deze film weer gespeeld door Sükrü Özyildiz. Verder zien we Atakan Çelik, Bora Akkas, Hande Yilmaz en Deniz Baydar.



Scores


De film is pas net te zien dus hoe de film uiteindelijk zal scoren zal vast en zeker nog veranderen. Voor nu zien we op IMDb een 5.2/10 en op Rotten Tomatoes is er nog geen score bekend omdat er te weinig stemmen zijn. Eén van de critici op Rotten Tomatoes zegt het volgende over de film. "Als je de eerste film leuk vond, dan is dit vervolg net zo leuk, zo niet beter."





Op Netflix


Kijk de populaire film nu bij de streamer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen