search
'The Walking Dead: Dead City' introduceert nooit eerder geziene, gruwelijke zombie
Series / Nieuws

'The Walking Dead: Dead City' introduceert nooit eerder geziene, gruwelijke zombie

Dit is zeker weten de raarste en meest walgelijke zombie van The Walking Dead.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van The Walking Dead zijn al wel heel wat verschillende en gevaarlijke zombies gewend, maar The Walking Dead: Dead City heeft nu een gloednieuwe en vreemde zombie geïntroduceerd.

De rioolzombies van Dead City zijn zeker de meest bizarre wezens die tot nu toe in de franchise opgedoken zijn. Aflevering 5 gooit alles echter om met de introductie van een volledig nieuwe zombie.

Wat is het?


Op het einde van aflevering vijf lopen Maggie (Lauren Cohan) en Ginny (Mahina Napoleon) een verschrikkelijke zombie tegen het lijf. Het is een variant met meerdere hoofden die nog nooit iemand heeft gezien.

De zombie zou een andere variant kunnen zijn van de zombies die we al kennen door mutatie, maar eigenlijk is het nog veel walgelijker. De grote zombie bestaat namelijk uit meerdere individuele zombies die samengesmolten zijn.

Hoe kan dit?


Dead City legde eerder al uit hoe de doden lichamen van mensen opgesloten werden in het riool. Deze lichamen zijn allemaal bij elkaar gekomen en zo is het grote monster uit aflevering 5 ontstaan.

Bekijk hieronder de trailer en stream The Walking Dead: Dead City op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen