search
Deze 2 internationale dramaseries wil je in augustus niet missen op NPO Plus

Deze 2 internationale dramaseries wil je in augustus niet missen op NPO Plus

Komende maand worden er twee komische dramaseries uit Noorwegen ingevlogen.

Mitchell van Vuren
Naast veel sterke thrillers komen er bij de NPO ook veel series uit, bedoeld voor de lachspieren. In augustus landen er weer twee mooie seizoenen van doorlopende komedieseries op het platform van de NPO - check gauw welke ervan jij nog moet zien.

Exit seizoen 3 | BNNVARA | Vanaf 3 augustus wekelijks op NPO3, bingen op NPO PlusAdam, William, Henrik en Jeppe zijn vier vrienden die alles lijken te hebben wat hun hart begeert. Ze werken aan de top van de financiële wereld van Oslo, zijn schatrijk en op het oog gelukkig. Ondertussen glijden ze echter steeds verder af in een destructieve spiraal van seks, drank en drugs.

De eerste twee seizoenen van de Noorse zwart-komische dramaserie zijn al te vinden bij NPO Plus.Pørni seizoen 2 | KRO-NCRV | Vanaf 22 augustus op NPO3, bingen op NPO PlusPernilla, of Pørni, doet haar uiterste best om alles draaiende te houden onder ingewikkelde omstandigheden. Ze heeft haar handen vol met haar kinderen, haar vader die aan een tweede jeugd is begonnen, en haar baan bij de Kinderbescherming. En dan zijn er nog de mannen in haar leven.

Het eerste seizoen van de Noorse tragikomische serie is nu al te vinden bij NPO Plus.Op zoek naar meer?


Er zijn ook een hoop andere series die uitkomen in augustus bij de NPO. Kijk gauw welke ervan jij zeker niet mag missen.

Aanbevolen artikelen