search
'Euphoria' seizoen 3 op losse schroeven: wanneer is het eindelijk zover?

'Euphoria' seizoen 3 op losse schroeven: wanneer is het eindelijk zover?

Door wat anders dan de stakingen is nu ook het derde seizoen van 'Euphoria' uitgesteld.

Mitchell van Vuren
Net als veel andere grote televisieseries, ontspringt HBO-hitserie Euphoria de dans niet: door de stakingen in Hollywood is de release van het derde seizoen uitgeschoven naar 2025. Zal het langverwachte seizoen ooit nog afkomen?

Nadat HBO de serie in februari 2022 verlengde voor een derde seizoen, is er maar weinig goed nieuws over de productie gedeeld. De drukke agenda's van Zendaya en Sydney Sweeney helpen niet veel om vaart te zetten achter de serie, waar nu de stakingen bovenop zijn gekomen.

Tegenslagen


In februari 2023 deelde Euphoria-ster Maude Apatow dat de opnames in de tweede helft van het jaar zouden gaan beginnen, wat enigszins een richting gaf aan de plannen voor een release.Nu deelt Variety dat seizoen 3 is uitgesteld tot 2025. Een officiële reden werd er niet gegeven, maar logischerwijs zou dit komen door de aanhoudende schrijversstaking van de Writers Guild of America (WGA).

Verwachtingen


Het tweede seizoen had een opnameperiode van zeven maanden, van april 2021 tot november 2021. Als de productie met een beetje geluk zou kunnen beginnen in 2024, zou 2025 een ideale tijdsindicatie zijn voor de release.Een tijdsprong is ondertussen onvermijdelijk geworden aangezien de acteurs allemaal al veel ouder zijn geworden sinds het tweede seizoen. Eerder hintte kostuumontwerper Heidi Biven naar een tijdsprong van minstens vijf jaar.

Release


Het derde seizoen van Euphoria zal hoogstwaarschijnlijk uitkomen in 2025.

De eerste twee seizoenen van Euphoria zijn te vinden bij HBO Max.

Aanbevolen artikelen