Fascinerende live-action weergave: A.I. laat ons zien hoe 'South Park'-personages er uit zouden zien

Het zat er al aan te komen: de scholieren in een live-action weergave.

Valeria Milić, 19-07-2023 10:28

Het populaire South Park laat de avonturen zien van de scholieren Cartman, Kenny, Kyle en Stan. Sinds het begin in 1997 is de vrolijke serie altijd alleen maar in de vorm van animatie te zien geweest.
Op Instagram heeft @manmeetsmachine middels A.I. de personages in menselijke vorm gegoten. De post is hieronder te bekijken en toont een bonte stoet aan vertrouwde gezichten.

Vertrouwde gezichten

Vanzelfsprekend zijn Cartman, Kyle, Kenny en Stan te zien. Verder zijn daar de andere bewoners zoals Stans zus Wendy, hun goede vriend Leopold "Butters" Stotch, de leraar Mr. Garrison, Chef, Stans vader Randy, en tot slot Kanye West. Ye, zoals hij tegenwoordig door het leven gaat, was in Seizoen 13 te zien in de aflevering Fishsticks.

Karakteristieke stijl

Door de animatiestijl en de vrolijke toon heeft de serie door de jaren heen de nodige controversiële onderwerpen aan kunnen kaarten. De bewust houterige bewegingen wekken een kinderlijke en daarmee ook onschuldige indruk.

Verder bevat de serie onrealistische elementen, zoals Towelie. Ook hierdoor wordt de toon luchthartig gehouden. Deze kenmerkende stijl is een onderdeel van datgene dat de serie zo succesvol maakt, en om die reden zal animatie-South Park ook het 'echte' South Park blijven.

Je kunt South Park hier bekijken.


Lees meer over: South Park, Trey Parker, Matt Stone, ai, animatieseries, animatieserie

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader