Nieuw op Netflix: de Original animatieserie 'Dinotrux'

'Dinotrux' de nieuwe Netflix Original

DreamWorks Animation produceerde de serie, dat is gebaseerd op het boek van Chris Gall.

Michelle Iwema, 14 augustus 2015 om 10:08


Wie de kinderen deze zomer zoet wil houden of zelf houdt van animatieseries, heeft er een nieuwe bij op Netflix. De nieuwe Original serie Dinotrux, geproduceerd door DreamWorks Animation, is vanaf 14 augustus wereldwijd exclusief te zien op Netflix.

In dit eerste seizoen van Dinotrux, waarvan je hierboven de trailer kunt bekijken, bundelen Ty en Revvit samen met de andere Dinotrux en Reptools voor de allereerste keer hun krachten. Samen bouwen ze aan een grotere en betere wereld en binden ze de strijd aan met de sterkste en gevaarlijkste van allemaal: V-Morzel. Hij probeert alles wat de Dinotrux en Reptools net hebben gebouwd te vernietigen. De serie is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van de Amerikaanse schrijver Chris Gall. Eerder produceerde DreamWorks Animation al exclusief voor Netflix de animatieseries Turbo FAST en Draken: Race naar de rand.

"DreamWorks Animation heeft bewezen personages te kunnen creëren die zeer geliefd zijn,"zei Cindy Holland, Vice President of Original Content. "Vandaar dat we ook erg enthousiast zijn om onze leden voor te stellen aan de Dinotrux vrienden. We weten dat ouders met kinderen graag nieuwe series ontdekken en we vinden het fantastisch om met Dinotrux onze samenwerking met DreamWorks voort te zetten.”

Bron: Netflix

Lees meer over: Dinotrux, Netflix, nieuw op Netflix, Netflix Original, serie, Netflix aanbod augustus, animatie, Dreamworks

Populair nieuws