Showtime heeft interesse in 'Dexter' revival

Showtime heeft interesse in Dexter revival

Als mensen het willen, komt de revival er.

Jim Pedd, 14 augustus 2015 om 08:00

Gezien alle revivals die er op dit moment aan zitten te komen, zal dit nieuws vast niemand verbazen. Showtime wil Dexter mogelijk terug brengen. De serie over de seriemoordenaar die alleen moordenaars vermoordt, eindigde in 2013 met zijn achtste seizoen en was toen eigenlijk al lang over zijn hoogtepunt heen.
Maar tijdens de TCA voor Showtime vertelde David Nevins dat de serie mogelijk toch terug keert. ”Dexter is een serie waar ik over nadenk. Het is vooral een kwestie van timing. Als er bereidheid is om het te maken, zou ik dat ook zeker doen. Ik zou zeker naar Dexter kijken.”

In het verleden meldde hij nog dat Michael C. Hall op zijn minst deel zou moeten uitmaken van de revival. ”Ik zou het alleen doen met Michael. Maar het valt nog te bezien of zij terug willen komen. Ze hebben nooit het gevoel gehad dat Dexter dood zou moeten, dat daarin het juiste einde lag. Als we het zouden doen, wil ik Dexter in een nieuw concept en nieuwe opzet. Ik wil dat de serie anders voelt en dat het niet gewoon een voortzetting van de oude serie is.”

Bron: Screencrush

Lees meer over: dexter, revival, showtime, david nevin, michael c hall, terugkeer, serie, moordenaar

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws