search
Deze langverwachte sciencefiction film stream je nu bij Netflix

Deze langverwachte sciencefiction film stream je nu bij Netflix

Vanaf vrijdag 21 juli is het mogelijk om de langverwachte sciencefiction film te streamen bij Netflix.

Patricia Koning
They Cloned Tyrone is een sciencefiction thriller met een dosis goede humor. De eerste reacties op de film zijn erg positief. Voeg hem alvast toe aan je watchlist zodat je de film snel kunt gaan kijken.

De film is geregisseerd door Juel Taylor, voor hem is dit zijn regiedebuut voor een speelfilm. Hij heeft eerder wel meegeschreven aan Creed II en Space Jam: A New Legacy.

Synopsis


Een lokale drugsdealer Fontaine wordt doodgeschoten door zijn rivaal Isaac. De volgende ochtend wordt hij echter gewoon weer wakker in zijn bed. Samen met Slick Charles en Yo-Yo onderzoekt hij het incident.

Dit onderzoek brengt het trio bij een overheidsgebouw waar experimenten worden gedaan op de zwarte bevolking. Fontaine ontdekt iets schokkends over zijn eigen bestaan en neemt het voor het belang van zijn buurt op tegen deze macht.

Cast


In de film zien we Jamie Foxx, Kiefer Sutherland, John Boyega, David Alan Grier, Teyonah Parris, Austin Freeman, Charity Jordan, Joshua Mikel en Juel Taylor.Mega scores


Recensent Ruby Dijk scoorde de film 3,5/5 en zegt het volgende over de film. "Wie houdt van een duidelijk plot, kan 'They Cloned Tyrone' beter overslaan, want wat het complot in het hart van de film precies inhoudt en wat de motivaties erachter zijn zal voor velen na één keer kijken nog niet helemaal duidelijk zijn. Echter, met een speelduur van ruim twee uur voelt de film niet traag of slepend aan."

Op Rotten Tomatoes heeft de film minder dan 50 stemmen van het publiek maar pakt hij tot nu toe wel de volle 100%. Ook de critici geven tot nu toe de film een hele goede 97%.Netflix


Stream They Cloned Tyrone vanaf vrijdag 21 juli bij de streamer.

Aanbevolen artikelen