Eerste foto's van laatste seizoen 'Downton Abbey'

De eerste officiële foto's geven alvast een klein voorproefje op wat we van seizoen 6 mogen verwachten.

Michelle Iwema, 15-08-2015 17:20

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het duurt nog eventjes tot de laatste afleveringen van Downton Abbey zullen worden uitgezonden, maar de eerste officiële foto's van seizoen 6 zijn nu vrijgegeven. Hierin zijn een aantal van de meest geliefde personages te zien.


Aangezien de meeste foto's bestaan uit portretten van personages, was eigenlijk vooral de groepsfoto opvallend, omdat er een paar bekende gezichten misten. Branson (gespeeld door Allen Leech) and Lady Rose (vertolkt door Cinderella's Lily James) waren niet van de partij bij de groepsfoto en kwamen ook niet in de andere foto's voor.Een van de leukste ontwikkelingen van vorig seizoen was de verloving van Mr Carson en Mrs Hughes. De twee zijn hierboven samen te zien in een van de portretten.Het grote romantische verhaal van de eerste seizoenen draaide om Mr Bates en de zachtaardige Anna. Inmiddels zijn ze alweer een paar seizoenen getrouwd, maar kregen ze niet hun happy end. Een moordzaak waar ze beiden verdacht werden, beheerste een hoop van het plot van seizoen 5 al waren ze in de finale wel beiden op vrije voeten om een gezellige kerst te vieren.Uiteraard is Dame Maggie Smith weer van de partij als de Dowager en kunnen we hopelijk weer een hoop sarcastische onliners verwachten.

Seizoen 6 zal eind dit jaar van start gaan op de Engelse zender ITV, met de allerlaatste aflevering gepland voor eerste Kerstdag.

Bron: Variety

Lees meer over: Downton Abbey, laatste seizoen, foto Downton Abbey, Laura Carmichael, Lady Edith, Carson butler, Anna Bates, Mr Bates, seizoen 6 Downton Abbey, laatste aflevering Downton, ITV Donwton Abbey, Kerstdag Downton

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in