search

Ons nieuws van zaterdag 15 augustus 2015

Eerste foto's van laatste seizoen 'Downton Abbey'
Series / Foto's

Eerste foto's van laatste seizoen 'Downton Abbey'

De eerste officiële foto\'s geven alvast een klein voorproefje op wat we van seizoen 6 mogen verwachten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Het duurt nog eventjes tot de laatste afleveringen van Downton Abbey zullen worden uitgezonden, maar de eerste officiële foto's van seizoen 6 zijn nu vrijgegeven. Hierin zijn een aantal van de meest geliefde personages te zien.



Aangezien de meeste foto's bestaan uit portretten van personages, was eigenlijk vooral de groepsfoto opvallend, omdat er een paar bekende gezichten misten. Branson (gespeeld door Allen Leech) and Lady Rose (vertolkt door Cinderella's Lily James) waren niet van de partij bij de groepsfoto en kwamen ook niet in de andere foto's voor.



Een van de leukste ontwikkelingen van vorig seizoen was de verloving van Mr Carson en Mrs Hughes. De twee zijn hierboven samen te zien in een van de portretten.



Het grote romantische verhaal van de eerste seizoenen draaide om Mr Bates en de zachtaardige Anna. Inmiddels zijn ze alweer een paar seizoenen getrouwd, maar kregen ze niet hun happy end. Een moordzaak waar ze beiden verdacht werden, beheerste een hoop van het plot van seizoen 5 al waren ze in de finale wel beiden op vrije voeten om een gezellige kerst te vieren.



Uiteraard is Dame Maggie Smith weer van de partij als de Dowager en kunnen we hopelijk weer een hoop sarcastische onliners verwachten.

Seizoen 6 zal eind dit jaar van start gaan op de Engelse zender ITV, met de allerlaatste aflevering gepland voor eerste Kerstdag.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones' krijgt bitterzoet einde
Series / Nieuws

'Game of Thrones' krijgt bitterzoet einde

Schrijver George R.R. Martin haalt inspiratie daarvoor uit Lord of the Rings.

George R.R. Martin vertelde in een interview de New York Observer dat Game of Thrones een bitterzoet einde gaat krijgen. Toch weet hij nog niet precies hoe de franchise gaat eindigen: "Ik heb het einde nog niet geschreven, dus ik weet het niet," antwoordde hij op een vraag van de Observer, over een eventueel duister einde voor de reeks. "Dat is zeker niet mijn plan. Ik wil een einde dat bitterzoet voelt."

Inspiratie daarvoor haalt Martin uit het einde van de Lord of the Rings. "Ik hou van de manier waarop [Tolkien] 'Lord of the Rings' eindigde," vertelde Martin. "Het eindigt met een overwinning, maar het is een bitterzoete overwinning. Frodo geneest nooit meer en hij vertrekt naar de Undying Lands. En andere mensen leven hun levens. Alles wat ik kan zeggen, is dat ik op zoiets mik qua gevoel. Of ik dat ook kan doen of niet, is aan mijn lezers om over te oordelen."

Het einde is dan nog niet geschreven, maar volgens showrunners David Benioff en D.B. Weiss, weet Martin wel waar de boel heen kachelt. "We weten wat het einde is en we werken er naartoe," vertelden de twee ooit.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
NBC bevestigt 'Xena' reboot
Series / Nieuws

NBC bevestigt 'Xena' reboot

Maar de serie verkeert nog in een vroeg stadium van ontwikkeling.

NBC bevestigt dat er plannen zijn voor een reboot van Xena: Warrior Princess. NBC chairman Bob Greenblatt vertelde aan THR dat er op dit moment wordt gekeken naar de mogelijke planning voor de reboot.

"Ja, we zitten in het vroege stadium van de ontwikkeling van een nieuwe aanpak van Xena en we zoeken naar een scenarist. We willen het maken," aldus Greenblatt. "Ik denk dat het niet gewoon een voortzetting wordt, maar we zijn nog niet zo ver met de ontwikkeling. Ik denk dat het een geweldig personage is. We zoeken op dit moment uit hoe we het terug kunnen brengen."

Het personage werd oorspronkelijk gespeeld door Lucy Lawless. De serie was geïnspireerd door Griekse mythologie, maar was geen heel serieuze aanpak van het materiaal.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.