search
Geen reisplannen? Ontsnap naar Italië met warm kostuumdrama 'Hotel Portofino' bij de NPO
Series / Trailer

Geen reisplannen? Ontsnap naar Italië met warm kostuumdrama 'Hotel Portofino' bij de NPO

Met deze dramaserie hoef je niet eens meer op vakantie naar Italië.

Als je op zoek bent naar een fijne en kleurrijke dramaserie, zit je met Hotel Portofino helemaal goed bij NPO Plus. In de serie exploiteert een Britse familie een duur hotel in een Italiaanse badplaats gedurende de gouden jaren twintig. De NPO kondigde onlangs het uitzenden van het tweede seizoen aan met een vrolijke trailer.

Het kostuumdrama is gemaakt en geschreven door Matt Baker, en werd in 2022 al uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk en in Italië. Nederland was al eerder aan de beurt met het eerste seizoen, en nu volgt het tweede.

Plot


In het vakantieoord Portofino aan de Italiaanse Rivièra bestiert de familie van Bella Ainsworth een boetiekhotel. Met een clientèle aan rijke gasten en een boel Italiaanse buren is er voldoende drama dat voor het oprapen ligt.Maar naast het dagelijkse reilen en zeilen van een hotel, samen met de sporadische problemen met lokale corruptie, dreigt er ook het nationale gevaar van de opkomst van de fascistische beweging.

Te zien


Het eerste seizoen is reeds te bekijken op het platform van de NPO. Deze bestaat uit zes afleveringen.

Vanaf 17 augustus zal ook het tweede seizoen te zien zijn op NPO Plus. Vanaf 1 september wordt de serie wekelijks uitgezonden op NPO2 en op NPO Start.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen