search
Grote problemen voor Negan in 'The Walking Dead: Dead City'
Series / Nieuws

Grote problemen voor Negan in 'The Walking Dead: Dead City'

Hoe loopt het af voor Negan na de finale van The Walking Dead: Dead City seizoen 1?

Oei oei oei, het ziet er niet goed uit voor The Walking Dead: Dead City-ster Negan. Hoe loopt het voor hem af na de seizoensfinale? De acteur heeft het erover!

Negan kennen we natuurlijk uit The Walking Dead, maar na het afgelopen van die iconische serie heeft hij nu (samen met Maggie) een eigen serie gekregen.

Einde seizoen 1 Dead City


Het eerste, vrij korte seizoen van The Walking Dead: Dead City zit er inmiddels alweer op. Het eindigde op dramatische wijze, vooral voor Negan. Hij maakte veel mee in de laatste aflevering, zacht gezegd...

Negan werd verraden door Maggie, die hem uitleverde aan de Croat, die hem vervolgens weer aan zijn baas gaf, de Dama. Maar toen bood de Dama Negan een baan aan?!



Negan in de problemen


De Dama complimenteerde Negan enorm, maar toch gelooft Negan-acteur Jeffrey Dean Morgan niet dat Negan veilig is. Of tenminste, dat Negan dat niet gelooft.

"Ik denk dat hij denkt dat hij de pineut is. Hij is in een positie die hij niet verwacht had. Dat is zeker."

Negan is nu dus in handen van de Dama. Wat er met hem gebeurt, is een vraag voor het volgende seizoen. Dead City is nog niet te zien op een Nederlandse streamingdienst.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen