search
Het zevende seizoen van 'Outlander': waar en wanneer te zien?
Series / Nieuws

Het zevende seizoen van 'Outlander': waar en wanneer te zien?

De geliefde serie kijk je in Nederland op een andere dienst dan in de States.

Recent startte het zevende seizoen van de geliefde serie Outlander. In de States zendt de zender Starz uit. In Nederland is er een andere dienst die het seizoen met 16 afleveringen online zet.

De serie is gebaseerd op de boekenreeks van Diana Gabaldon en heeft uiteraard rollen voor Caitríona Balfe en Sam Heughan, als respectievelijk Claire Fraser en James "Jamie" Fraser.

Waar en wanneer?
In Nederland staat Outlander met de eerste zes afleveringen op Netflix. Helaas is het zevende seizoen (nog) niet op de grote streamingdienst te zien. Wil je de zeven reeds verschenen afleveringen kijken, dan ben je aangewezen op Ziggo Movies & Series.

De dienst van Ziggo zendt het zevende seizoen van de serie vanaf 19 juni 2023 iedere maandag uit. Dit is drie dagen na het Amerikaanse debuut van de afleveringen op Starz.

Achtste aflevering
De zevende aflevering verschijnt aankomende maandag 31 juli op Ziggo Movies & Series en de achtste aflevering op 7 augustus. Daarna is er een break, aangezien het seizoen is opgesplitst in twee delen.



Het tweede deel is ergens begin 2024 te zien. De verwachting is dat je de serie dan weer volgt op Ziggo Movies & Series. Mogelijk staat het seizoen 7 deel 2 dan al op Netflix.

Loyaliteit verscheurd


In de serie wordt Claire Randall, een getrouwde verpleegster uit 1945, op mysterieuze wijze terug in de tijd getransporteerd naar het Schotland van 1743. Daar wordt ze verliefd op de charmante krijger Jamie Fraser, waardoor haar loyaliteit verscheurd wordt tussen twee mannen uit twee verschillende levens.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen