search
Dit is de slechtste aflevering van 'The Big Bang Theory' aller tijden
Series / Nieuws

Dit is de slechtste aflevering van 'The Big Bang Theory' aller tijden

Volgens IMDb is dit de allerslechtste aflevering van 'The Big Bang Theory'.

The Big Bang Theory was een belachelijk groot succes, liep 12 seizoenen en bracht meer dan 200 geweldige afleveringen voort. Ondanks het succes zijn er toch afleveringen waar de fans minder tevreden over waren.

De minst gewaardeerde aflevering op IMDb was 'The Cognition Regeneration' uit het tiende seizoen, met een beoordeling van een povere 6.7 In deze aflevering is Sheldon nogal gefrustreerd omdat hij niet kan winnen tijdens het spelen van online games en hij niet zo goed is in de besturing van nieuwe gadgets.

Nieuwe dingen


Als gevolg hiervan beslist hij nieuwe dingen uit te proberen, zoals bakken met Raj en goocheltrucs leren van Howard.

Ondertussen komt Penny haar ex-vriend Zack tegen, die inmiddels een succesvol zakenman is en die haar uitnodigt om voor hem te komen werken. Leonard, de vriend van Penny, vind dit niet zo een goed idee.

Slechte aflevering


Ondanks het feit dat de fans enthousiast waren over het terugkeren van Zack, gespeeld door Brian Thomas Smith, kon zijn terugkeer de aflevering niet redden van een lage beoordeling.

Vooral de verhaallijn waarbij Zack betrokken werd bij de wens van Penny en Leonard om een baby te krijgen door mogelijk Zacks' biologisch materiaal te gebruiken, werd niet erg gewaardeerd door de fans.

Plank mis


Zelfs The Big Bang Theory sloeg de plank dus wel eens mis!

Kijk hier lekker wat oude afleveringen van The Big Bang Theory op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen