search
'Breaking Bad'-ster spreekt zich fel uit over staking
Series / Nieuws

'Breaking Bad'-ster spreekt zich fel uit over staking

Breaking Bad-ster Bryan Cranston sprak zich onlangs fel uit over Disney-baas Bob Iger.

Afgelopen dinsdag sprak Breaking Bad-ster Bryan Cranston zich fel uit over Disney-baas Bog Iger, en zijn plannen voor AI die momenteel in ontwikkeling zijn.

Eerder sprak Iger zich uit over de verwachtingen die de schrijvers en acteurs hebben. Hij noemde het "onrealistisch" en hij gaf aan dat het "zeer verontrustend" voor hem was.

Speech Bryan Cranston


Tijdens een protest van SAG-AFTRA, de vakbond van Amerikaanse acteurs, had Bryan Cranston een directe boodschap voor Iger:

"We hebben een bericht voor meneer Iger. Ik weet dat u de dingen door een andere lens bekijkt. We verwachten niet dat je begrijpt wie we zijn. Maar we vragen u om naar ons te luisteren, en verder om naar ons te luisteren als we u vertellen dat ons werk niet wordt afgenomen en aan robots wordt gegeven."

"We willen niet dat je ons het recht ontneemt om te werken en een fatsoenlijk inkomen te verdienen. En tot slot, en vooral, we zullen niet toestaan ​​dat u onze waardigheid wegneemt! We zijn door en door unie, helemaal tot het einde!"

SAG-AFTRA protest


Bryan Cranston was één van de vele bekende gezichten om een speech te houden tijdens het protest. Verder zagen we ook Steve Buscemi, Wendell Pierce, Christian Slater, Christine Baranski, Stephen Lang en Titus Burgess voorbijkomen.

Michael Shannon, BD Wong, Brendan Fraser, Jessica Chastain, Matt Bomer, Chloë Grace Moretz en Corey Stoll waren ook aanwezig.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen