search
Joffrey-acteur uit 'Game of Thrones' is onherkenbaar in zijn nieuwe tv-serie
Series / Nieuws

Joffrey-acteur uit 'Game of Thrones' is onherkenbaar in zijn nieuwe tv-serie

Iedereen hield ervan om hem te haten. Nu heeft hij een nieuwe rol gekregen.

Het gezicht van Jack Gleeson is er een dat we waarschijnlijk voor altijd meteen zullen linken aan het gezicht van koning Joffrey uit Game of Thrones. Maar in deze nieuwe rol doen ze er alles aan om hem er anders uit te laten zien!

De BBC heeft een eerste beeld getoond van de rol van Gleeson in een serie gebaseerd op The Famous Five-boeken van Enid Blyton. De acteur speelt Wentworth, en met zijn bruine haar en snor ziet hij er wel degelijk anders uit.

Gleeson in The Famous Five


Onder de andere haarkleur en de snor schuilt echter nog steeds het sluwe gezicht van Joffrey, dat simpelweg niet te verbergen valt. Sinds zijn rol in Game of Thrones heeft Gleeson niet veel acteerwerk gedaan, waardoor we ook weinig andere personages hebben om zijn gezicht aan te linken.

Misschien dat The Famous Five eindelijk ervoor gaat zorgen dat Gleeson en Joffrey niet meer zo onafscheidelijk aan elkaar verbonden zijn. Want heel je leven doorbrengen als koning Joffrey, dat kan geen fijne ervaring zijn.



The Famous Five op BBC TV


The Famous Five volgt vijf jonge ontdekkers als ze op hun pad "verraderlijke avonturen vol actie, opmerkelijke mysteries, ongeëvenaard gevaar en verbazingwekkende geheimen" tegenkomen.

Naast Jack Gleeson spelen ook Ann Akinjirin, James Lance en Diana Quick in de serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen