search
'Secret Invasion' zorgt voor bedenkelijk plotgat in het Marvel Cinematic Universe
Series / Nieuws

'Secret Invasion' zorgt voor bedenkelijk plotgat in het Marvel Cinematic Universe

Misschien was het je nog niet opgevallen, maar 'Secret Invasion' heeft in de laatste aflevering een behoorlijk plotgat veroorzaakt.

De laatste aflevering van Secret Invasion staat inmiddels op Disney+. G'iah (Emilia Clarke) is plotseling een van de sterkste personages in het hele MCU geworden en werd geïnjecteerd met het DNA van talloze helden en schurken. Maar een van haar nieuwe krachten zorgt voor een behoorlijk plotgat.

Een van de krachten die G'iah nu heeft, is het vermogen om Binary te worden, net als Captain Marvel (Brie Larson). Dit vormt een behoorlijk groot plotgat voor The Marvels. De verbintenis van Carol Danvers met alles wat met 'quantum' te maken heeft, is een belangrijk plotpunt in het vervolg op Captain Marvel.

G'iah in The Marvels?


Het zijn haar krachten die ervoor zorgen dat zij en Kamala Khan (Iman Vellani) van plaats wisselen. Dat betekent dat als G'iah dezelfde krachten heeft, ze ook van plaats zou wisselen met Khan en Danvers. Voor zover we weten zal Clarke niet in de vervolgfilm verschijnen.

In tegenstelling tot Clarke, zal Samuel L. Jackson wel in The Marvels te zien zijn: "Na Secret Invasion ga ik verder naar The Marvels, waar je drie verschillende mensen hebt die Captain Marvel zijn. Je hebt Brie [Larson], je hebt een zwarte Captain Marvel en je hebt een moslim Captain Marvel", zei Jackson over de film.

Inclusief MCU


"Dus ze werken aan het universum op een manier die inclusief is. Zelfs met Shang-Chi en al die dingen die daar gebeuren. En... wie zal Bad Bunny in godsnaam spelen? Ik bedoel, Bad Bunny in het Marvel-universum. Wie is dat? Wat zal hij zijn?", voegt de acteur toe.



Of het plotgat nog opgelost wordt moeten we gaan zien, maar het lijkt er voorlopig niet op. Bekijk Secret Invasion op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen