search
Krijgen we eindelijk dit iconische duo te zien in 'Stranger Things' seizoen 5?
Series / Nieuws

Krijgen we eindelijk dit iconische duo te zien in 'Stranger Things' seizoen 5?

Dit duo zou voor een verfrissende dynamiek zorgen die seizoen 5 hard nodig heeft.

De personages uit Stranger Things zijn stuk voor stuk ronduit geweldig. Stranger Things staat er ook om bekend om deze sterke personages te koppelen aan een ander personage en zo de meest iconische duo’s te vormen.

Stranger Things heeft al heel veel iconische duo’s geïntroduceerd. Zo kan niemand Steve en Dustin of Eddie en Dustin vergeten. Ook als Max en Eleven het scherm delen, zijn de scènes simpelweg geweldig.

Verrassende duo’s


Gedurende alle seizoenen zijn er steeds meer van dit soort duo’s ontstaan en zo hebben we, bijvoorbeeld, Joyce en Murray gekregen. Seizoen 5 geeft echter de mogelijkheid voor nog meer verrassende combinaties.

Een duo dat we nog niet gezien hebben is Nancy en Eleven, ondanks dat beide powervrouwen onderdeel zijn van de kerncast. Zij zouden een fantastisch tegenspel kunnen zijn voor de dynamiek van Steve en Dustin.



Een oudere zus


Beide duo’s hebben namelijk een oudere tiener met één van de jongere personages. Het zou dan ook geweldig kunnen zijn om Nancy als een ouder rolmodel te zien voor Eleven, aangezien ze die nooit echt heeft gehad.

Bovendien verdient Nancy het om met andere personages om te gaan dan alleen haar romantische interesses. Ze heeft zichzelf bewezen in de Upside Down en het is nu echt tijd om een andere kant van haar te zien.

Bekijk hieronder de aankondiging van de nieuwe cast van seizoen 5 en stream Stranger Things op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen