search
Wie zou die mysterieuze beller in 'Secret Invasion' zijn?

Wie zou die mysterieuze beller in 'Secret Invasion' zijn?

"De kans is groot dat Fury haar direct voor de aftiteling heeft gebeld om haar bij het laatste gevecht te betrekken..."

Daan Kusen
In de vijfde aflevering van Secret Invasion zien we een terugkeer van Nick Fury (Samuel L. Jackson), gehuld in zijn iconische trenchcoat en kenmerkende ooglap, klaar voor de ultieme confrontatie.

Mysterieuze beller


Maar het echte mysterie ligt in een intrigerend telefoontje dat hij direct na zijn epische transformatie pleegt.

"Het is tijd. Laten we dit afmaken," zegt Fury. Maar tegen wie praat hij?

Wie zou er aan de andere kant van dat telefoontje hebben gezeten? We zetten een paar kandidaten voor je op een rij.Gravik Is Waarschijnlijk de Mysterieuze Beller


De meest waarschijnlijke verklaring hier is dat het simpelweg Gravik (Kingsley Ben Adir) aan de lijn was.

In een gespannen telefoongesprek tussen Fury en Gravik eerder in de aflevering, werden cruciale details van het dreigende plan van de schurk onthuld, waaruit zijn meedogenloze streven naar macht bleek.

Fury is de enige die de locatie van The Harvest, DNA van verschillende superhelden, kent, wat een verklaring zou kunnen zijn waarom Gravik Fury in leven heeft gehouden ondanks meerdere kansen om hem uit te schakelen.Nick Fury Belt G’iah Mogelijk voor Versterking


Het is ook zeer aannemelijk dat Fury, die al heeft laten zien dat hij een stap voor is op Gravik, contact zoekt met iemand voor hulp in de ultieme strijd tegen de rebellerende Skrulls.

Gedurende Aflevering 5 bewijst G'iah (Emilia Clarke) zichzelf als een formidabele krijger, waarbij ze haar kracht demonstreert naast Pricilla (Charlayne Woodard) terwijl ze Graviks rebellen verslaan in de meest opvallende scène van de aflevering.

De meedogenloze daden van Gravik tegen Talos (Ben Mendelsohn) en haar moeder motiveren haar ongetwijfeld hevig om wraak te nemen.

Bovendien zullen haar pas verworven krachten, die in Aflevering 4 werden geteased, waarschijnlijk volledig onthuld worden in de finale.

Voordat ze naar Pricilla gaat om haar vader te begraven, vraagt ze aan Fury waar hij naartoe gaat, waarop hij antwoordt: "Finland."

De kans is groot dat ze op weg is naar dezelfde locatie en dat Fury haar direct voor de aftiteling heeft gebeld om haar bij het laatste gevecht te betrekken.Roept Nick Fury Eindelijk de Marvels op?


Een andere mogelijkheid zou kunnen zijn dat Fury eindelijk Carol Danvers (Brie Larson) of Monica Rambeau (Teyonah Parris) erbij haalt.

We weten van Jonathan Schwartz, vice-president van Productie & Ontwikkeling bij Marvel Studios, dat Secret Invasion in het heden in het MCU plaatsvindt.

We weten ook dat The Marvels direct na deze serie zal aansluiten, waardoor er een directe link tussen de twee ontstaat.

Bovendien heeft Samuel L. Jackson, die ook terugkeert voor de film, in een interview gedeeld dat de gebeurtenissen in Secret Invasion letterlijk de katalysator zullen zijn voor de ontwikkelingen in de film.

Hierdoor zijn zowel Danvers als Rambeau sterke kanshebbers zijn voor een cameo in de finale van de serie.Zullen de Agents Nick Fury bijstaan?


Te midden van alle mogelijkheden draait de meest vergezochte maar vurig gewenste theorie om de terugkeer van drie voormalige geliefde S.H.I.E.L.D.-agenten.

De eerste is de terugkeer van Maria Hill (Cobie Smulders). Fans hopen dat haar dood in de finale een truc was, en dat zij en Fury vanaf het begin een meesterplan hadden, net als Fury's nepdood in Captain America: The Winter Soldier.Hoewel Smulders hintte naar het definitieve einde van het personage, vertelde ze ook aan Collider dat "alles mogelijk is".

Als Maria Hill toch voorgoed verdwenen is, zou het gemis van haar aanwezigheid een nieuwe rechterhand voor Fury noodzakelijk maken.

Enthousiaste Agents of S.H.I.E.L.D.-fans kijken reikhalzend uit naar de terugkeer van Phil Coulson (Clark Gregg) en/of Daisy Johnson (Chloe Bennet) om deze cruciale rol op zich te nemen.Waar -en of- Agents of S.H.I.E.L.D. past in het MCU is al veelbesproken.

Zoals aangetoond door de nieuwe Daredevil-serie, die bepaalde elementen van zijn oorspronkelijke Netflix-serie naar het MCU zal halen, is het mogelijk dat Agents of SHIELD hetzelfde pad zou kunnen volgen.

Op dezelfde manier hopen fans nog steeds op de officiële MCU introductie van Chloe Bennet's Daisy Johnson, aka Quake.

Zij zou kunnen uitgroeien tot een nieuwe held in het MCU, te beginnen met het bundelen van haar krachten met die van Fury en de zijnen, om Gravik en zijn Super Skrull-leger te bestrijden.Kijk uit naar de spannende ontknoping van Secret Invasion op Disney+ op woensdag 26 juli!


Aanbevolen artikelen