search
Deze nieuwe oorlogsfilm van Guy Ritchie zie je nu op Prime Video

Deze nieuwe oorlogsfilm van Guy Ritchie zie je nu op Prime Video

De goedscorende oorlogsfilm van regisseur Guy Ritchie kan je nu streamen bij Prime Video.

Patricia Koning
De film was vanaf april dit jaar voor het eerst te zien in de Amerikaanse bioscopen. In Nederland hebben we de film niet kunnen zien in de bioscopen, nu kunnen we de film wel streamen bij Prime Video.

Regisseur Richie is niet alleen bekend van deze film maar ook van Snatch, Sherlock Holmes en Cash Truck.

Verhaal


Sergeant John Kinley is bezig aan zijn laatste tour in Afghanistan als hij samen met de lokale tolk Ahmed de regio gaat verkennen. Hun eenheid loopt tijdens een patrouille in een hinderlaag. Kinley en Ahmed de enige overlevenden, en met vijandelijke strijders in de achtervolging riskeert Ahmed zijn leven om een gewonde Kinley over kilometers ruig terrein naar de veiligheid te brengen.

Eenmaal terug op Amerikaanse bodem verneemt Kinley dat Ahmed en zijn familie geen overtocht naar Amerika hebben gekregen zoals beloofd. Vastbesloten om zijn vriend te beschermen en zijn schuld in te lossen, keert Kinley terug naar het oorlogsgebied.

Cast


In deze film van Ritchie zien we onder meer Jake Gyllenhaal, Dar Salim, Sean Sagar, Jason Wong, Rhys Yates en Emily Beecham.Parel van een film


Op IMDb doet de film het goed met een score van 7.5/10. De critici bij Rotten Tomatoes scoren de film een goede 84%. Het publiek scoort de film een overweldigende 98%. "De actiescènes zijn goed geënsceneerd en er zit ook genoeg spanning in de reddingsscènes. Gyllenhaal, een van de beste acteurs van zijn generatie, schittert in deze rol. Hij speelt een meer gekwelde dan idealistische man."

Bij Moviemeter weet de film ook een mooie score te pakken van 3.85/5. Knusse stoel, een van de personen die gereageerd heeft op de film weet het volgende te zeggen over de film. "De actie is behoorlijk heftig op bepaalde momenten en impact voor de 'actiebeats' en er zijn sterke momenten van spanning en onbehagen tussen de actiescènes, zodat je je nooit veilig voelt."Prime Video


Stream de indrukwekkende oorlogsfilm nu bij Prime Video.

Aanbevolen artikelen